Vauva sai aivovamman kaksi päivää ennen häitä – pariskunta päätti mennä naimisiin sairaalassa

Amerikkalaispariskunta oli jo perua häänsä, kun heidän pieni poikansa joutui vakavaan onnettomuuteen juuri ennen juhlia. Häät pidettiin kuitenkin lopulta sairaalassa, kertoo Yahoo Lifestyle.

Sabrina, 36, ja Justin Ernst, 40, olivat valinneet hääpäiväkseen 6. lokakuuta 2018. Juhlapaikka oli varattu, kutsut lähetetty ja kaikki valmista.

Sitten kaksi päivää ennen suurta juhlapäivää pariskunnan puolen vuoden ikäinen poika Layton putosi keittiön työtasolta.

Justin oli asettanut pienen pojan työtasolle lastentuoliin, kun valmisteli hänen maitopulloaan. Kun Justinin katse vältti hetkeksi, pieni poika kopsahti nurin ja putosi lattialle lyöden päänsä.

Isä kiirehti poikansa kanssa sairaalaan, ja niin kiirehti myös äiti Sabrina suoraan manikyyristä saatuaan puhelun tapahtuneesta. Sairaalassa Laytonilla todettiin akuutti subduraalihematooma, verenkertymä aivokalvon ja aivon välissä.

Toipumisennuste riippuu vaikeusasteesta. Usein subduraalihematooma voi johtaa kuolemaan.

– Layton näytti erilaiselta, kun näin hänet – hämmentyneeltä harhailevalla katsella, äiti kertoo Yahoo Lifestylelle.

Miten onnistua hääkuvissa? Katso keskustelua alla olevalta videolta! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

Näin onnistut hääkuvissa 7:20

Hääpäivä koitti, mutta poika toipui yhä

Seuraavat päivät Sabrina ja Justin viettivät sairaalassa poikansa vierellä. Lääkärit seurasivat verenvuotoa sekä mahdollisia niskavaurioita.

Hääpäivä koitti, ja he tajusivat, ettei vieraille oltu kerrottu mitään. Pariskunta harkitsi jo peruvansa koko häät.

– Sairaala kannusti meitä menemään ja avioitumaan, mutta me emme vain pystyneet, Sabrina kuvailee.

– Emme halunneet jättää häntä [Laytonia] ja emme olisi koskaan pystyneet avioitumaan ilman Laytonia siellä.

Hääpäivä oli pariskunnalle kuitenkin tärkeä. Sama päivä oli Sabrinan isoäidin syntymäpäivä ja hänen isoisänsä oli lentänyt pitkän matkan takaa vihkimään parin.

Sairaala antoi heille lopulta loistavan idean: he voisivat siirtää koko seremonian ja juhlat sairaalan vieressä olevaan kappeliin ja sairaalan kahvilaan.

Lopulta Sabrina ja Justin suostuivat.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hääpäivämme oli täydellinen"

Pariskunnan varaama juhlapaikka suostui ystävällisesti tekemään ruoat, pakkaamaan ja kuljettamaan ne uudelle juhlapaikalle sairaalaan, ja ystävät suostuivat hakemaan kakun ja kukat paikan päälle.

– Me emme olleet käyneet suihkussa kahteen päivään, joten kiirehdimme kotiin laittautumaan, Sabrina kertoo.

Sabrina oli suunnitellut laittavansa päälleen pinkin mekon, joka sopi täydellisesti yhteen Laytonin pienen smokin kanssa, mutta se enää tuntunut oikealta vaihtoehdolta. Hän valitsikin päälleen yksinkertaisen valkoisen mekon. Justin taas jätti hiilenharmaan pukunsa kaappiin ja laittoi päälleen yksinkertaisen siniruudullisen paidan.

68 vierasta katsoi kappelissa, kuinka Sabrina ja Justin saivat toisensa. Myös Layton oli mukana, nukkumassa lastenvaunuissa.

Kaksi päivää häiden jälkeen pieni perhe sai myös hyviä uutisia: Layton oli terve ja hän saattoi palata kotiin.

– Tiedän, että samanlaiset onnettomuudet ovat päättyneet eri tavalla, ja Laytonin menettämisen ajatteleminen antaa minulle kylmiä väreitä – olemme erittäin onnekkaita. Ja hääpäivämme oli täydellinen, Sabrina päättää.

Lue myös:

    Uusimmat