Rosanna Kulju kertoo suhde-elämästään podcastissa – löysi sunnuntaipoikaystävän

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Miss Helsinki Inna Tähtinen ja Rosanna Kulju MTV Uutiset Livessä.

Rosanna Kulju on viihtynyt sinkkuna jo reilut pari vuotta.

Miss Helsinki -kilpailua järjestävä Rosanna Kulju oli vieraana Tinder-päiväkirja-podcastissa, jota luotsaavat toimittaja Sanna Kiiski ja Tinder-Inka.

Sinkkuna elävä Kulju kertoo, että hän on joskus käyttänyt Tinder-deittisovellusta, mutta se ei ole hänen juttunsa. Hän kävi kerran Tinder-treffeillä, mutta siitä ei seurannut vuosisadan romanssia. Sen sijaan hän vannoo sunnuntaipoikaystävän nimeen.

– Minulla on olemassa käsite kuin sunnuntaipoikaystävä. Niitä on ollut pari kappaletta parin vuoden aikana, Kulju kertoo.

Hän on tutustunut sunnuntaipoikaystäviinsä lähinnä kavereiden kautta tai sattumalta jossain.

– Osan tyyppien kanssa se on vain se sunnuntai. Voi olla myös sellaisia, jotka soittelevat myös maanantaina, tiistaina… ja sitten näemme pitkin viikkoa.

– Sunnuntaipoikkiksen kanssa täytyy klikkaa. Ei ole mitään niin epäseksikästä, kun jos ei ole mitään kemiaa. Eihän se seksikään ole hyvää siinä vaiheessa.

Podcastin aikana käy ilmi, että kaunottarella on tällä hetkellä sunnuntaipoikaystävä. Juontajat kysyvät Kuljulta, voisiko sunnuntaisuhteesta jalostua jotain vakavampaa.

– En tiedä vielä, Kulju vastaa naureskellen.

Kulju kertoo podcastissa, ettei hän enää hae baareista yhden illan juttuja, vaan haussa on oma poikaystävä. Kaunottarella ei ole selkeää miesihannetta.

– Ulkonäkö ei ole se juttu, kunhan hän on miehekäs. Minulle numero yksi on karisma. Sellainen mies, joka kantaa itsensä, että tietää, mitä hän on ja on itsenäinen. Hän myös antaa minun olla sellainen kuin minä olen.

– Hänen täytyy olla rehellinen ja lojaali, mutta meillä molemmilla täytyy olla oma elämä ja myös yhteinen. Siinä on ne tärkeimmät.

Miehet lähestyvät kaunotarta sosiaalisen median kautta. Kulju kuitenkin muistuttaa podcastissa, ettei hän vastaa miesten somessa lähettämiin pokausyrityksiin.

– Tulisi sanomaan suoraan, että haluaa viedä minut treffeille tai kahville. Mahdollisuus kasvaa paljon enemmän.

Lue myös:

    Uusimmat