Mainos

Varoittava kuva todistaa, miksi meikkivälineet pitäisi puhdistaa säännöllisesti – "tunnissa kasvoni turposivat"

Nainen varoittaa likaisen meikkisiveltimen vaaroista.

Näppylöiden puristelu on monelle syntinen tapa. Vaikka siitä usein varoitellaan, on houkutus usein liian suuri. Katie Wright -nimisen naisen varoitus asiasta on levinnyt laajalti eri medioissa ja kauneussivuistolla.

Wrightin koettelemus alkoi, kun hän huomasi kulmakarvojensa lähellä ison, ihonalaisen näpyn. Pieni patti alkoi olla jo liian kivulias, jotta sen olisi pystynyt jättäähuomiotta. Sen puristamisesta ei kuitenkaan seurannut mitään hyvää.

– Tunnissa koko kasvoni turposivat ja niitä sattui, Wright kirjoittaa.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen riensi päivystykseen, jossa hänelle sanottiin kyseessä olevan ihonalaisen sidekudoksen tulehdus. Koska tulehdus oli kasvoissa, Wrightin mukaan oli suuri riski, että tulehdus olisi levinnyt hänen aivoihinsa tai aiheuttanut sokeutta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen julkaisemilla kuvilla on väliä 48 tuntia, joten niistä näkee helposti, kuinka nopeasti hänen kasvonsa muuttivat muotoaan. Tulehdus saatiin lopulta kuntoon, ja Wrightin kasvot ovat parantumassa. Hän haluaa kuitenkin varoittaa muita, sillä arvelee tulehduksen syyn piilevän tavanomaisessa virheessä. 

– Olen todella tarkka kasvojen, meikkisienen ja siveltimien pesussa, mutta en ole koskaan tajunnut puhdistaa kulmakarvasivellintäni.

Nainen kehottaakin kaikkia ottamaan tuon nopean pesun osaksi rutiinejaan.

– Se on pieni asia, jonka voi tehdä välttääkseen kivuliaan, kalliin ja traumatisoivan infektion kasvoilla, Wright vakuuttaa.

Wrightin tapaus on myös oiva osoitus siitä, miksi naamassa komeilevat näppylät tulisi jättää rauhaan.

Ei ainoa tapaus

Wright jakoi päivityksen myös Twitterissä sen levittyä laajalti sosiaalisessa mediassa.  "Kun menet viraaliksi sen vuoksi, että olet ruma..." Wright sanaili twiitissä.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka Wrightin tapaus on eittämättä harvinainen, twiittasi eräs toinen Twitter-käyttäjä kuvaparin pikkusiskostaan, jolle oli käynyt samoin.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, LADBible

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.