Keravalainen Julia, 23, yllätti kumppaninsa Henkan, 24, täysin – täytti hakemuksen kohuttuun tv-ohjelmaan ja reilun viikon päästä kaksikko matkasi Leville

4:33
Temptation Island -juontaja Sami Kuroselle ropisee palautetta kohusarjasta - törmäsi somessa melkoiseen yllätykseen

Keravalaiset Julia ja Henkka nähdään Tempation Island Suomi -ohjelman yhdeksännellä kaudella. Henkka oli nähnyt ennen lähtöä kuvauksiin ainoastaan yhden jakson kohutusta ohjelmasta.

Keravalla asuvat Julia, 23, ja Henrikki, 24, tapasivat yhdeksän kuukautta sitten Tinderissä. Jo kuuden päivän päästä tapaamisesta Henkka muutti Julian asuntoon. Salamarakastuneella parilla on kaksi koiraa, ja lähitulevaisuudessa he toivovat saavansa perheenlisäystä.

Sitä ennen heidät kuitenkin nähdään Temptation Island Suomi -ohjelmassa, jossa sinkut yrittävät parhaansa mukaan vietellä heitä Levin lumisissa maisemissa.

Kun ohjelman neljä pariskuntaa julkistettiin tammikuun lopulla, totesi Henkka MTV Uutisille koko reissun olleen hänelle melkoinen yllätys. Julia kertoo heittäneensä puoliksi vitsillä avomiehelleen hakeneensa mukaan ohjelmaan.

– Henkka sanoi, että en varmana lähde. Sanoin, että hakemus on tehty ja tuskin sieltä mitään kuuluu. Sitten seuraavana päivänä tulikin jo viesti, Julia kertaa.

Henkan mukaan tämän jälkeen suostuttelua ei enää erityisemmin tarvittu.

– Sanoin, että voidaanhan me haastatteluun osallistua ja katsoa, miten käy. 

Yhdeksän päivää myöhemmin pariskunta matkasi Leville kuvaamaan Temppareita.

– Yllätyshän tuo koko reissu oli mulle, mutta yllätykset ovat aina kivoja, Henkka naurahtaa.

Pari kertoo, että kuvausmatka pohjoisen kaamokseen varsin rivakalla aikataululla järjestyi helposti. Julia oli lomautettuna ja myös Henkan töissä vapaat järjestyivät helposti.

– Olen turvallisuusalalla ja siellä on ihmisille tunteja tarjolla nyt niin vähän, ettei tarvinnut kuin sanoa, että tarvitsen nyt kuukauden palkatonta vapaata. 

Henkan kohdalla nopean lähdön lisäksi jännitystä nostatti se, ettei miehellä ollut kovin vahvoja odotuksia tai mielikuvia siitä, millainen reissu oli edessä.

– Olen nähnyt koko ohjelman historian aikana tasan yhden jakson, hän tunnustaa.

Julia kertoo puolestaan katsoneensa Temppareita viidennestä tuotantokaudesta lähtien joka ikisen jakson.

– Ennen matkaan lähtöä pakotin Henkan katsomaan edes yhden jakson, hän nauraa.

Henkan ja Julian äitien reaktiot asiaan olivat hivenen erilaiset.

– Äiti oli innoissaan ja on tsempannut hirveästi, kertoo Julia, joka on katsonut ohjelmaa yhdessä äitinsä kanssa. 

– Meillä äiti taas oli ihmeissään, että miksi mä sinne menen ja pikkuveli naljailee koko ajan, Henkka kertoo.

– Ja sun äiti sanoi, että älä satuta itseäsi siellä! Julia lisää.

– Se sanoo aina niin, Henkka toteaa.

Sekä Julia että Henkka ovat tulleet aiemmissa suhteissaan petetyiksi, mutta toistensa kanssa he ovat saavuttaneet nopeasti vahvan luottamuksen. Pariskunnan mukaan suhteessa ei ole suurempia ongelmia, eivätkä aiemmat ikävät kokemukset jäytäneet takaraivossa.

– Minua ei ainakaan hirvittänyt sen takia, että mua on petetty joskus, vaan enemmänkin siksi, etten ole ollut koskaan Henkasta niin pitkää aikaa erossa. Se ikävä jännitti eniten, Julia pohtii.

– En minäkään koe, että olisi pitänyt jännittää tai pelätä, kun luottaa toiseen. Jokainen ihminen on kuitenkin erilainen ja sitä mitä muut ihmiset on aiemmin tehneet sulle, sitä ei pidä miettiä liikaa, myös Henkka sanoo.

Henkka mainitsee nopeasti syntyneen luottamuksen salaisuudeksi hyvän kommunikaation. Julia puolestaan toteaa kasvaneensa ihmisenä aiempien suhteidensa myötä.

– Olen saanut ajatuksen, että minun on turhaa olla mustasukkainen, koska se aiheuttaa minuulle pahaa oloa ja mahdollisesti pahaa myös suhteelle. Jos minua halutaan pettää tai minut halutaan jättää, miksi olisi mustasukkainen, koska se voisi tapahtua muutenkin.

Salamarakastunut pari on keskustellut myös jo kihloista, mutta ei voi tässä vaiheessa paljastaa, nähdäänkö viimeisellä iltanuotiolla jälleen kosinta.

Luonteiltaan Julia ja Henkka ovat kuin yö ja päivä: Julia on ekstrovertti ja hänellä on todella paljon läheisiä kavereita. Henkka kokee taas olevansa introvertti, ja hänellä on vain yksi läheinen ystävä. Julia ja Henrikki lähtevät hakemaan Temppareista kokemuksia, mutta Henkka toivoi myös laajentavansa samalla sosiaalisia ympyröitään ja saavansa ehkä uusia ystäviä.

– En tiedä, voiko sanoa vielä, että ystäviä löytyi, koska ympäristönä se on aika omanlainen ja kaikki haluaa käyttäytyä niin, että tullaan toisten kanssa toimeen. Ystäviksi en voi vielä sanoa, mutta lisää kavereita ja tuttuja kyllä, Henkka kertoi pressipäivänä, mutta sanoi kuitenkin tavanneensa kuvausten jälkeen monia ihmisiä, joihin tutustui reissun aikana. 

Temptation Island Suomi uusi kausi Nelosella 17. helmikuuta kello 21 alkaen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja