Varastettu jättiperäsuoli löytyi autiotalosta: "Hyvä uutinen on, että se levitti tietoa suolistosyövästä"

5:07

Yliopiston syöpätietoutta levittävä jättiperäsuoli varastettiin, mutta yleisövihje toi pumpattavan lavasteen nopeasti takaisin omistajalleen!

Video: Miten suolistosyövän tunnistaa?

Amerikkalaisen syöpäjärjetön peräsuoli on löytynyt, kertoo Huffington PostIlmalla täytettävä jättisuoli varastettiin tuntemattomaksi jääneestä syystä.

Yleisövihje paljasti olinpaikan

Yliopisto etsintäkuulutti peräsuolen ja teki myös rikosilmoituksen, kun Kansasiin matkalla ollut lavaste varastettiin autosta. Pian poliisille saapuikin vihje suolen mahdollisesta olinpaikasta.

Kansasilaispoliisit löysivät peräsuolen autiosta talosta vihjeen perusteella. Löydöstä tiedotettiin ​​​​​​​Twitterissä.

Suoli palaa nyt töihin

Yli neljän tuhannen dollarin arvoinen suoli palaa nyt työhönsä levittämään tietoa suolistosyövästä.

– Vaikka oli pettymys, että suoli vietiin, hyvä uutinen on, että se levitti tietoa suolistosyövästä – ja nyt kouluttaminen voi jatkua, University of Kansas Medical Center iloitsi Twitterissä.

Saako joku rahapalkkion?

Rahankeräys uuden suolen ostamiseksi oli jo aloitettu, ja nyt yliopisto voinee hankkia kaksi uutta jättiperäsuolta.

American College of Gastroenterology tarjosi tuhannen dollarin palkkiota varastetun suolen löytämisestä, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, saako joku kyseisen palkkion.

Koko ajan yleistyvän suolistosyövän oireet ovat melko epämääräisiä. Veriuloste ja vatsavaivat saatetaan laittaa peräpukamien tai ärtyvän suolen piikkiin, mutta useamman viikon jatkunut suolen toiminnan muutos olisi aina syytä tutkia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja