Kirjekuningas maajussi-Ville paljastaa, kuinka monta kirjettä lopulta oikein sai: "Ainakin joku taisi sanoa niin"

Huippusuosittu Maajussille morsian alkaa – yksi maajusseista on hukkua rakkauskirjeisiin 7:33
Huippusuosittu Maajussille morsian alkaa – yksi maajusseista on hukkua rakkauskirjeisiin

Maajussi-Ville on yhä häkeltynyt saamastaan valtavasta kirjepinosta Maajussille morsian -ohjelmassa.

Maajussille morsian  -ohjelmassa maajussit ympäri Suomen etsivät jälleen rinnalleen elämänmittaista rakkautta ja puolisoa. Yksi osallistujista on Simojoella asusteleva 32-vuotias maajussi-Ville

Sarjan toisessa jaksossa maajussit kokoontuivat Naantalin Taattisten tilalle vastaanottamaan kovasti odottamansa kirjeet juontaja Vappu Pimiän  opastuksella. Jaksossa käy ilmi, että Ville on kirkkaasti ohjelman 16. tuotantokauden kirjekuningas, saatuaan jopa kaksi laatikollista kirjeitä. 

Ville kertoi MTV Uutisille Maajussille morsian -ohjelman pressitilaisuudessa elokuussa olleensa kirjemäärästä äärimmäisen häkeltynyt. Hän ei kertomansa mukaan laskenut tarkkaan, kuinka monta kirjettä sai, mutta hänellä on siitä jonkinlainen käsitys. 

– Suurinpiirtein taisi satakunta olla, ainakin joku taisi sanoa niin. Mutten laskenut niitä itse. 

Erilaisten kirjeiden läpikäyminen sai aikaan Villessä monenlaisia tunteita.

– Olihan se aika hurjaa, että yhden esittelyjakson perusteella naiset kirjoittivat todella avoimesti, ja oli jollain tapaa koskettanut tai sykähdyttänyt heitä. Tuntuihan se aika hurjalta, kun asuu tuolla peräkylillä ja yhtäkkiä on tuollainen tilanne, niin oli se kyllä aikamoinen yllätys. 

Kesällä Villeä pitivät kiireisenä niin ohjelman kuvaukset, kuin muun muassa työt hänen viidensadan lampaansa kanssa. Vapaapäiviä ei maajussin mukaan ole liiemmin vietetty. 

Tukea uudessa tilanteessa on löytynyt kuitenkin runsaastikin muiden maajussien joukosta. Varsinkin maajussi-Samin kanssa ajatuksia ja tuntoja on vaihdettu aktiivisesti. 

– On soiteltu maajussien kesken, varsinkin Samin kanssa, että miten siellä menee. Tässä on me miehetkin vähän pehmytty. 

– Ollaan me paljon soiteltu ja sitten voivoteltu naisasioita ja vähän maatalouden tilaa muutenkin. Kyllä siinä on sellainen taistelutoveri tuossa Samissa, että meillä on ollut ihan mukavaa tukea toinen toistamme. 

Lue myös: 

Katso alla olevalta videolta, mistä asiasta kirjeiden kirjoittajat saavat kritiikkiä Töllötuomareilta. Jaksossa pohditaan myös, kuka hurmaa Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla ja hämmästellään Selviytyjät-putoajaa.

Maajusseja ja tanssin taikaa 13:07

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen. 
Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 11.9. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat