Vappu Pimiä muistelee vaikeaa synnytystä: "Kätilöiden naamatkin alkoivat olla epätoivoisia"

Juontajatähden kuopus täyttää tänään yhden vuoden.

Vappu Pimiä muistelee Instagramissa vuoden takaisia tapahtumia. Pimiän ja hänen miehensä Teemu Huuhtasen toinen tytär Selma syntyi päivälleen vuosi sitten.

– Tasan vuosi sitten näihin aikoihin alkoi olla suhteellisen tukalat oltavat. Vedet olivat menneet jo vuorokautta aiemmin ja kaikki luukut olivat niin sanotusti avoinna hänen maailmaan tuloon. Mutta häntäpä se ei kiinnostanut! Hän oli sitä mieltä, että täältä tullaan just silloin kun huvittaa. Kätilöiden naamatkin alkoi olla jo kovin epätoivoisia, kun miettivät päänsä puhki miten lapsi saataisiin liikkeelle, Pimiä muistelee julkaisemansa Selma-tyttären kuvan yhteydessä.

– Lisäpuudutus oli jo ruiskussa, kun jotain tapahtui. Tämä omaehtoinen lapsi päätti, että nyt tullaan ja viisi minuuttia myöhemmin hän olikin jo täällä.

Pimiä hehkuttaa, ettei vaihtaisi päivääkään viimeisestä vuodesta pois.

– Mennyt vuosi on kulunut kiistatta nopeiten elämäni vuosista, enkä päivääkään vaihtaisi pois! Pari unetonta yötä kyllä, mutta muuten tämä on ollut mahtavaa!

– Olet vahvatahtoinen, huikealla huumorintajulla varustettu hurmaaja! Kunhan katseet ja huomio on sinussa, mikään ei paina mieltä, mutta jos joku ei miellytä, senkin kerrot heti ja hyvin kuuluvasti. Kiitos rakas oma sylikissani Selma, että valitsit meidät perheeksesi, Pimiä kirjoittaa koskettavasti.

Vappu Pimiällä ja Teemu Huuhtasella on vuoden ikäisen Selma-tyttären lisäksi kolmevuotias Viola-tyttö.

Lue myös:

    Uusimmat