Anna Puu muistelee kymmenen vuoden takaista synnytystään – päätti selviytyä siitä ilman kivunlievitystä

8:56
Anna Puu avoimena työnteosta puolisonsa kanssa.

Anna Puun tytär täyttää 10 vuotta. 

Laulaja Anna Puun tytär täytti keskiviikkona 21. lokakuuta kymmenen vuotta. Juhlapäivän kunniaksi laulaja kirjoitti tunteikkaan päivityksen Instagram-tililleen. Päivityksessä hän muistelee synnytystä. Kuvassa tytär katsoo haaveillen merelle päin. 

– Tähän aikaan, kymmenen vuotta sitten olin kirjautunut sisään Naistenklinikalle. Onneksi syntymäsi oli suhteellisen jouheva, sillä jääräpäisenä ja "ei tartte auttaa" -tyyppisenä ensisynnyttäjänä olin päättänyt selvitä synnytyksestä ilman kivunlievitystä, Puu aloittaa kirjoituksensa. 

Puu kirjoittaa, etteivät tienneet etukäteen, kumpi heille on tulossa. Laulajatähti erosi ex-puolisostaan vuonna 2013. Suhteen aikana heille syntyi yksi lapsi. 

–  Me ei sun isin kanssa haluttu tietää tuleeko sieltä tyttö vai poika, joten syntymääsi odotettiin suurella jännityksellä ja kun vihdoin pullahdit ulos klo 14.01, kätilö ilmoitti että "Tyttö tuli!".

–  Ja millainen tyttö tosiaan! Pieni suuri haaveilija, elämän ja tunteiden pohdiskelija ja erittäin lahjakas kainalopierutaiteilija (tästä taidosta on todisteena MONTA kotivideota). Osaat sanoa "Äiti mä rakastan sua." ja uskallat kertoa kaikki murheesi. Vaikka sänkyyn en enää nukkuvaa sinua pysty kantamaan ilman että sun jalat osuu lattiaan, niin vielä saan pitää sua sylissä ja pusutella. Toivottavasti aina.

Nykyisin Puu seurustelee tuottajana tunnetun Jukka Immosen kanssa. Puu on tehnyt Immosen kanssa töitä uransa alusta asti. Rakkaus roihahti neljä vuotta sitten, kun kumpikin oli vapaa. Immonen seurusteli aiemmin laulaja Jenni Vartiaisen kanssa.

LUE MYÖS: Anna Puu julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miesystävänsä kanssa: ”Hän on niin ihana, että tekee mieli huutaa”

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja