Vappu Pimiän kuopus täytti neljä vuotta – juontaja julkaisi suloisen kuvan tyttärestään: "Rakas sylikissamme"

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä julkaisi kuvan, jossa selin kameraan seisoo hänen kuopuksensa, Selma.

Vappu Pimiä lisäsi vastikään Instagram-tililleen kuvan, jossa hänen nelivuotias tyttärensä poseeraa. Suosikkijuontaja kertoo tyttärensä täyttäneen vastikään neljä vuotta. Kuvan ohessa Pimiä julkaisi sympaattisen tekstin koskien kuopustaan.

– Tänään kuopuksemme Selma täyttää 4 vuotta. Kun luin tänä aamuna viime vuonna kirjoittamaani tekstiä, voin edelleen poimia sieltä samat asiat: temperamenttia riittää, vaikka muillekin ja samalla huumorintaju on timanttinen, Pimiä kirjoittaa.

– Uutena havaintona voin kuitenkin kiitollisena todeta, että omaat myös empatiakykyä, tulisesta luonteesta huolimatta. Erityisesti iloa tuo välitön ja vallaton kikatuksesi sekä jokapäiväiset hellyydenosoitukset, joita et säästele. Koet myös ystävyyssuhteet tärkeinä ja olet ihan omaa luokkaasi palapelien ratkaisussa. Monia Armorikkaita Vuosia ja paljon onnea rakas sylikissamme Selma! hän jatkaa.

Pimiä on aiemminkin jakanut kuvia lapsistaan, mutta hän on ollut hyvin tarkka siitä, ettei paljasta tyttöjen kasvoja.

– Vaikka nämä kaksi saavat mut välillä (lue: päivittäin) raivon partaalle, kuten tänään nuorimmainen, joka oli pakko kantaa kertaalleen ravintolasta ulos huonon käytöksen takia. Ovat he silti elämäni by far paras saavutus ja elämän suola, jotka tuovat naurua, energiaa ja valoa jokaiseen päivään, juontaja kirjoitti taannoin.

Juontajan vuosi on työntäyteinen. Hänet nähdään kesän aikana Maajussille morsian -ohjelman juontohommissa. Syksyllä Pimiä on jälleen mukana juontajana, kun tähtiloisto kuluttaa parkettia Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat