Vappu Pimiä julkaisi koskettavan kuvan vuosien takaa – poseeraa vastasyntynyt tytär rinnallaan: "Äidiksi tuleminen on ollut mullistavin kokemukseni"

Vappu Pimiä julkaisi esikoistyttärensä syntymäpäivän kunniaksi nostalgisen kuvan.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa juontava Vappu Pimiä julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa vastasyntynyt Viola-tytär rinnallaan. Kuvan ohessa Pimiä onnittelee seitsemän vuoden ikään ehtinyttä tytärtään lämpimästi.

– Aika tarkkaan seitsemän vuotta sitten tunnelmat olivat nämä. Tuntuu, että tästä hetkestä on ikuisuus ja toisaalta tuntuu, kuin tuo hetki olisi ollut eilen. Äidiksi tuleminen on ollut mullistavin kokemukseni ja olen valtavan kiitollinen, että olen saanut kokea sen kahdesti, Pimiä toteaa.

– Seitsemään vuoteen on mahtunut paljon ja nyt meillä asuu nuori neiti, jolla on loistava huumorintaju ja niskojakin jo nakellaan ihan kiitettävästi. Koulun alkaminen on kasvattanut sinua valtavasti. Innostut uusista asioista, mutta olet välillä itsellesi vähän liian ankara, jos et heti onnistu. Ystävät muuttuvat päivä päivältä tärkeämmiksi, mutta onneksi meidän syli kelpaa edelleen, Pimiä jatkaa.

Pimiä kiittelee kuvan ohessa tytärtään sympaattisesti.

– Kiitos Viola, että valitsit juuri meidät vanhemmiksesi, en malta odottaa mitä seuraavat seitsemän vuotta tuovat tullessaan, vaikka välillä toivoisin, että voisin pysäyttää kellot, kun aika menee vähän liian nopeasti. Paljon onnea ja Monia Armorikkaita Vuosia maailman rakkain Violiina! 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja