Mainos

Vanhempien järkyttävä kokemus: Laiva lähti lapset mukanaan – äiti ja isä jäivät laiturille

Vanhemmat jäivät seisomaan rannalle, kun risteilyalus irtautui satamasta vieden mukanaan heidän lapsensa. 

Bahamalta New Yorkiin matkalla olleen risteilyaluksen matkustaja kuvasi sydäntäsärkevän videon, jossa nainen jää itkemään laiturille laivan lähdettyä. Laiturille polvilleen pudonnut nainen huutaa aluksen perään hänen lastensa olevan laivassa.

Ei kannata kuitenkaan huolestua liikaa, sillä tarinalla on onnellinen loppu. 

Perhe saatettiin yhteen kolme päivää myöhemmin

Vanhemmat joutuivat eroon lapsistaan, kun heidän isänsä poistui laivasta etsimään vaimoaan. Aluksen henkilökunta oli kannustanut miestä etsimään vaimoaan, joka ei ollut palannut satamaan aluksen lähtöaikaan mennessä. Iältään 9- ja 12-vuotiaat lapset jäivät puolestaan odottamaan vanhempiensa paluuta suureen 4000 matkustajan risteilyalukseen. Toisin kuin kukaan oletti, laiva irtaantui satamasta ennen kuin toisensa löytäneet vanhemmat ennättivät palata takaisin laivaan.

Muiden matkustajien mukaan lapset näyttivät todella järkyttyneiltä, kun he tajusivat vanhempiensa jääneen laivasta. Risteilyllä oli onneksi mukana myös lasten setä perheineen, joten lapset eivät jääneet täysin yksin.

Useat matkustajat ovat kritisoineet laivayhtiön toimintaa kyseisessä tilanteessa. Norwegian Breakaway -yhtiö kertoi ylittäneensä normaalit käytännöt odottaessaan naisen saapumista laivaan yli puolen tunnin ajan.

–  Kun hän ei ollut vielä palannut, kannustimme miestä poistumaan aluksesta odottamaan vaimoaan matkustusasiakirjojen kanssa. Heidän lapsensa jäisivät alukseen heidän setänsä ja perheensä kanssa, yhtiö tiedottaa.

Lisäksi yhtiö tarjoutui järjestämään heille apua majoituksen etsimisessä ja järjestämään asiat niin, että vanhemmat pääsisivät alukselle seuraavassa satamassa.  Perhe saatiinkin jälleen kasaan kolmea päivää myöhemmin. 

Lähde: Parenting 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.