Mainos

Vanhemmat vaativat syntien tunnustamista – teinipoika pahoinpideltiin kuoliaaksi

Kahden teinipojan raaka pahoinpitely uskonnollisessa tilaisuudessa järkyttää Yhdysvalloissa.

Pojat pahoinpideltiin Elämän sanan kristilliseksi kirkoksi itseään kutsuvan uskonnollisen yhteisön tilaisuudessa. 19-vuotias poika menehtyi saamiinsa vammoihin, ja hänen kaksi vuotta nuorempi veljensä on sairaalassa vaikeasti loukkaantuneena.

Pahoinpitelyt tapahtuivat yhteisön uskonnollisessa ”neuvontatilaisuudessa” New Hartfordissa, New Yorkin osavaltiossa. Tilaisuuden tarkoitus oli saada pojat tunnustamaan syntinsä. Poikien vanhemmat osallistuivat tekoon.

– Veljeksiä rangaistiin ruumiillisesti useiden tuntien ajan siinä toivossa, että he tunnustaisivat aiemmat syntinsä ja pyytäisivät anteeksiantoa, sanoi New Hartfordin poliisipäällikkö Michael Inserra.

Poikien isä ja äiti on otettu kiinni epäiltynä taposta ja pahoinpitelystä. Lisäksi neljä muuta henkilöä – joista yksi on tiettävästi poikien sisar – saavat lievemmät syytteet.

Pahoinpitely tapahtui sunnuntai-iltana, mutta pojat vietiin sairaalaan vasta seuraavana päivänä, kun vanhempi heistä ei enää hengittänyt. Hänet todettiin sairaalassa kuolleeksi.

Tapauksen tutkinnan yhteydessä poliisi löysi kirkon tiloista useita muita lapsia, jotka on toimitettu lastensuojeluviranomaisten suojiin.

 

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.