Vanhemmat riistivät kuuden adoptiolapsensa hengen ajamalla alas jyrkänteeltä – Kalifornian ulosajo paljastui vanhempien suunnittelemaksi itsemurhaksi

Perheen vanhempien kuolemat paljastuivat itsemurhiksi – kuka tappoi perheen kuusi lasta? 2:14
Videolla poliisi havainnoillistaa auton ulosajon. Kahdeksan hengen vienyt ulosajo on paljastunut laajennetuksi itsemurhaksi.

Kalifornialaisen Hartin perheen traaginen kuolema olikin paikallisen oikeusistuimen mukaan vanhempien toteuttama itsemurha, kertoo CNN. Kahdeksan henkilöä kuoli, kun auto syöksyi alas jyrkänteeltä viime maaliskuussa. 

Oikeusistuimen mukaan perheen vanhemmat ovat vastuussa perheen kohtalosta, ja Sarah ja Jennifer Hart ajoivat jyrkänteeltä alas tahallaan. Kyseessä oli oikeuden mukaan laajennettu itsemurha. Päihtynyt Jennifer Hart ajoi turma-autoa.

Vanhempien päätöksen seurauksena kuoli myös heidän kuusi adoptiolastaan. Viiden lapsen ja vanhempien ruumiit löydettiin pian ulosajon jälkeen. Yhden lapsen ruumis on kuitenkin edelleen kadoksissa. 

Onnettomuudesta itsemurhaksi 

Aluksi tutkijat luulivat tapahtumaa onnettomuudeksi. Tutkintojen edetessä paljastui kuitenkin seikkoja, joiden mukaan tapausta oli syytä katsoa eri valossa.

Muun muassa auto oli ensin ollut pysähdyksissä lähellä jyrkänteen reunaa, mutta pienen hetken päästä jo kaasutti alas jyrkänteeltä. Asia tukee myös se, että paikalta ei löytynyt jarrutusjälkiä.


Poliisi tutki myös perheen taustoja. Tutkimuksissa selvisi, että perhe on ollut lastensuojelunasiakkaita. Sarah-äiti sai jo vuonna 2011 tuomioon lapsensa pahoinpitelystä.

Lue myös:

    Uusimmat