Mainos

Vanhemmat paljastavat parhaimmat kikkansa selvitä arjesta – katso lista hauskoista neuvoista!

Miten saada lapsi imuroimaan tai selvitä nopeasti kauppareissulta? Vanhemmat jakavat parhaimmat kikkansa, joilla he ovat selvinneet arjen vaikeista tilanteista.

Vanhemmuus ei ole aina yhtä ruusuilla tanssimista. Onneksi kokemus tuo varmuutta, ja monet vanhemmat ovat oppineet hyviä kikkoja, joilla arjen saa sujumaan entistä joustavammin.

Kidspot-sivusto keräsi yhteen vanhempien parhaimmat ja hauskimmat kikat Twitteristä. 

"Olen vakuuttanut 8-vuotiaalleni, että vihaan imurin ääntä. Nyt hän imuroi aina, kun on vihainen minulle."

"Juuri nyt olen se isä, joka leikkii piilosta lapsensa kanssa, jotta saan oikeasti asioita aikaiseksi sillä aikaa, kun hän ajattelee löytäneensä ’täydellisen’ piilopaikan."

"Miten saada lapsi leikkimään vanhojen, laiminlyötyjen lelujen kanssa? Laita ne oven viereen laatikkoon, joka on menossa hyväntekeväisyyteen!"

"Pidä itsesi alituisesti jossain hiukan ja kohtuullisen epämukavan välillä, jotta et vahingossakaan nukahda."

"Kun taaperosi sanoo, että hän korjaa hiuksesi ja vetää selkänsä takaa esiin tikkarin, juokse!"

"Olen varma, että saisin eliminoitua 50 prosenttia kiukuttelusta kotonani, jos vain alkaisin puhua päivällisestä välipalana."

"Kerromme tyttärillemme, että meidän täytyy jakaa YouTube-videot myös muiden lasten kanssa, jotta meidän ei tarvitse katsoa samoja videoita uudestaan ja uudestaan."

"Haluatko päästä ruokakaupan jonosta hiukan nopeammin läpi? Ota mukaan taapero, ja varmista, ettei hän ole vastikään syönyt tai nukkunut päiväunia."

"Älä koskaan, ja tarkoitan koskaan, luo katsekontaktia lapseen, joka on nukahtamisen partaalla. Ne aistivat sinun innokkuutesi ja keskeyttävät tehtävän!"

"Joskus kävelen tyttärieni ohi korvillani kuulokkeet, joita ei ole yhdistetty mihinkään, jotta he luulevat, etten kuule heitä."

"Äitiniksi: Kun lapsesi eivät juo limonadiaan loppuun, tee margaritoja."

Lähde: Kidspot

***

2:15

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.