Vanhemmat kokeilivat somehaastetta: 2-vuotias jätettiin yksin karkkien kanssa – näin kävi!

Pikkutaapero yllätti kuuliaisuudellaan vanhemmat.

Kaksivuotiaan pikkutytön vanhemmat päättivät testata pienokaisensa kärsivällisyyttä sosiaalisessa mediassa jo jonkin aikaa kiertäneessä taaperoiden karkkihaasteessa.

Haasteen ideana on laittaa taaperon eteen jokin herkku, kertoa, ettei lapsi saa syödä sitä, ennen kuin hän saa luvan ja poistua hetkeksi pois huoneesta. Suurin osa haasteeseen osallistuvista taaperoista kokee houkutuksen liian suurena ja maistaa herkkuja, ennen kuin vanhempi palaa huoneeseen ja antaa luvan herkuttelulle.

Artikkelin yllä olevan haastevideon kuvanneen Meaghan Hejnan tytär osoittaa kuitenkin haasteessa huomattavaa luonteenlujuutta, kun vanhemmat jättivät pikkuisen yksin herkkujen kanssa. Jälkikäteen Meaghan kertoo, ettei ollut kovin yllättynyt tyttärensä kuuliaisuudesta.

– Meille ovat monet lasta hoitavat tahot kertoneet, että hän on taitava kuuntelija. Hän toden totta osoitti kehut perustelluiksi tässä haasteessa, Meaghan kehuu tytärtään videon saatetekstissä.

Katso yllä olevalta videolta, millaisen henkisen taistelun Meaghanin tytär käy odottaessaan lupaa päästä käsiksi pöydällä odottaviin karkkeihin.

Lähde: Reuters/Storyful

Lue myös:

    Uusimmat