Vanha suola janottaa! Lamar Odom olisi ollut halukas auttamaan Khloé Kardashiania lapsihaaveiden kanssa

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Lamar Odom olisi mielellään auttanut Khloé Kardashiania lapsihaaveiden kanssa.

14. heinäkuuta paljastui, että tosi-tv-tähti ja yrittäjä Khloé Kardashian ja tämän ex-kumppani, koripalloilija Tristan Thompson saavat toisen lapsen sijaissynnyttäjän kautta. Tuleva lapsi on lähteiden mukaan saanut alkunsa marraskuussa 2021.

Samoihin aikoihin, kun parin toinen lapsi sai alkunsa paljastui, että Thompson on fitnessmalli Maralee Nicholsin joulukuussa 2021 syntyneen lapsen isä. Nicholsin ja Thompsonin vauva sai alkunsa maaliskuussa 2021, jolloin mies oli vielä yhdessä Kardashianin kanssa.

Tieto ex-parin tulevasta lapsesta on kiirinyt myös Kardashianin ex-puolison, entisen koripalloilijan Lamar Odomin korviin. Odom kommentoi asiaa Page Sixin hiljattain julkaisemalla videolla.

Videolla toimittaja kysyy Odomilta, mitä mieltä tämä on siitä, että Kardashian saa toisen lapsen Thompsonin kanssa. Odom utelee toimittajalta, aikovatko Kardashian ja Thompson palata takaisin yhteen. Toimittaja vastaa, ettei usko näin olevan, sillä Thompson jäi jälleen kiinni pettämisestä.

– Ai hän jäi taas kiinni pettämisestä? Ja he aikovat hankkia toisen lapsen? Odom päivittelee videolla.

– (Kardashian) olisi voinut ottaa minuun yhteyttä asian kanssa, Odom toteaa lopulta lapsihaaveisiin viitaten.

Odom on aiemminkin puhunut halustaan palata yhteen Kardashianin kanssa. Hän kertoi muun muassa Celebrity Big Brother -sarjan helmikuussa esitetyssä jaksossa haluavansa toisen mahdollisuuden ex-vaimonsa kanssa ja katuvansa ex-parin liiton epäonnistumista. 

Kardashian ja Odom olivat naimisissa vuodesta 2009 vuoteen 2016 saakka. Kardashian haki avioeroa Odomista ensimmäisen kerran jo vuonna 2013. Hän kuitenkin perui vireillä olevan avioerohakemuksensa Odomin jouduttua yliannostuksen vuoksi sairaalaan. Kardashian jätti avioerohakemuksen uudelleen vuonna 2016, ja kaksikon ero astui virallisesti voimaan joulukuussa 2017.

Lue myös:

    Uusimmat