Mainos

Vanha pariskunta yllätti totaalisesti Salkkareista tutun Tuomas Kytömäen: "He tulivat itkemään, että mitä ovat tehneet väärin"

Aleksi Salinia esittävä Tuomas Kytömäki muistelee vaivaannuttavia fanikohtaamisia Salkkarit-uransa alkuajoilta.

Tuomas Kytömäki palaa Aleksi Salinin rooliin uudelle, kesällä nähtävälle Pihlajasatu-kaudelle.

Kytömäki oli mukana jo, kun Salatut elämät vuonna 1999 alkoi. Salattujen elämien mukana tuli huomiota, joka on seurannut miestä vielä roolin päättymisenkin jälkeen.

Näyttelijää tunnistetaan yhä, vaikka hiustyyli on muuttunut. Häntä ei kuitenkaan osata enää aina yhdistää roolihahmoon.

– Kasvot ovat pysyneet muistissa, tosi moni pitää tuttuna. Paljon olen kuullut arvailuja, että oltiinko me samassa koulussa tai samoissa häissä, Kytömäki paljastaa MTV Uutisten haastattelussa.

– Ihan toista kuin silloin aikoinaan. Silloin se suosio oli välillä vähän shokeeraavaa, piti välillä juosta mökille lappiin lataamaan akkuja, hän muistelee.

Hurjilta fanitapaamisilta Kytömäki on pääosin säästynyt. Ikimuistoisia on sen sijaan lukuisia. Yksi näistä sattui Hesburgerin kassajonossa, kun yksi fani tuli ihan Kytömäen iholle kiinni.

– Sellainen todella maaninen intensiivinen tuijotus ja yhtäkkiä lähti sormi hiljaa liikkumaan. Hän koskee minua olkapäähän, riemastuu valtavasti, kääntyy ja huutaa ystävilleen, että "on se oikea!" Kytömäki muistaa nauraen.

Kytömäki uskoo, että nykyään ihmisten medialukutaito on kasvanut, eikä meno ole tästä johtuen ehkä ihan niin intensiivistä fanien kanssa. 2000-luvun taitteessa häneltä kyseltiin muun muassa, mitä näyttelijät tekevät mainoskatkojen aikana.

Yksi surullisempi kohtaaminen muistuu myös mieleen. Vanhempi pariskunta oli sekoittanut Salattujen elämien maailman todellisuuteen ja olivat harmissaan, kun Kytömäkeä ei enää television kautta käynyt heillä kylässä.

– He tulivat ihan itkemään, että mitä he ovat tehneet väärin, kun en enää käy heillä päivittäin kahvilla, vaikka en tietenkään koskaan ollut kyseisiä ihmisiä tavannut tai heillä käynyt, Kytömäki paljastaa.

Pihlajasadun 10-osainen toinen tuotantokausi alkaa maanantaina 24. kesäkuuta MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja