Valtteri Bottas täytti 31 vuotta – Tiffany-rakas onnitteli julkaisemalla liudan suloisia yhteiskuvia

6:11
Valtteri Bottas paljasti Vappu ja Marja Livessä, kuinka viikkoja kestänyt karanteeni sujui tyttöystävä Tiffany Cromwellin kanssa

F1-tähti Valtteri Bottas vietti syntymäpäiväänsä perjantaina 28. elokuuta.

Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas täytti perjantaina 31 vuotta. Bottakselle onkin ropissut pitkin päivää onnitteluja sosiaalisessa mediassa. Mieluisimmat lienee tulivat kuitenkin puoliso Tiffany Cromwellilta, joka niin ikään muisti rakastaan Instagramissa.

Cromwell julkaisi useita kuvia, joissa sporttinen pariskunta poseeraa yhdessä niin formulavarikolla kuin erilaisten urheiluharrastustensa parissa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Mitä onnellisinta syntymäpäivää Valtterille, joka on minun kaikkeni, pyöräilijä kirjoitti kuvien yhteydessä.

Bottas ja Cromwell ovat pitäneet yhtä viime talvesta lähtien. Parin suhde paljastui, kun he viettivät yhdessä aikaa Cromwellin synnyinseuduilla Australiassa.

Cromwell on ammattipyöräilijä, joten pari on nauttinut yhdessä myös treenaamisesta. Myös Bottas on nähty sosiaalisessa mediassa varsin tiheään tahtiin pyörän selässä.

Pariskunta on viettänyt paljon aikaa myös Suomessa niin kesällä kuin talvella. Tukikohtana on ollut Bottaksen kotikonnuilla Nastolassa sijaitseva huvila. Cromwell julkaisi torstaina viikolla liudan tunnelmallisia kesäkuvia Suomesta ja kertoi parin latailleen akkujaan viikon verran Nastolassa.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Cromwell paljasti osaavansa myös muutaman sanan suomea.

– Suomi in the summertime = ihana, pyöräilijä hehkutti Suomen kesää.

– Täydellinen tapa hiljentyä ja ladata akkuja Valtterin kanssa viime viikolla, Cromwell jatkoi ja paljasti valmistautuvansa lauantaina ajettavaan pyöräilykilpailuun Nizzassa.

Myös Cromwell on Bottaksen tapaan asustanut jo pidemmän aikaa Monacossa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja