Valtteri Bottas paljasti: Alfa Romeo pureutuu konkreettisesti suurimpaan ongelmaansa

Näillä eväillä kohti Silverstonen F1-kisaa – Hamiltonia solvattiin rasistisesti 6:19
Video: Näillä eväillä kohti Silverstonen F1-kisaa – Lewis Hamiltonia solvattiin rasistisesti

Valtteri Bottaksen mukaan Alfa Romeo tuo Britannian GP:hen uusia osia, joilla se pyrkii ratkomaan sen alkukauden suurimpia haasteitaan.

Alfa Romeo on kärsinyt luotettavuusongelmista, jotka ovat heijastuneet niin keskeytyksiin kuin viikonloppuina eteen tulleisiin vaikeuksiin.

Bottaksella keskeytyksiä on yksi, kun taas toisella Alfa Romeo -kuskilla Guanyu Zhoulla niitä on kolme.

– Meille tulee nyt luotettavuuteen liittyviä fiksauksia. Ne kohdistuvat erityisesti jäähdytykseen. Toivottavasti ne auttavat, Bottas totesi F1:lle Britannian GP -viikonlopun alla.

Bottas ei ole saanut lähes lainkaan ehjiä viikonloppuja. Suomalaiskuski on joutunut jättämään useita harjoituksia väliin erinäköisten teknisten ongelmien takia.

– Nyt saamme konkreettisesti uusia osia meidän isoimpiin ongelmiimme. Sormet ristiin, että niin nyt kuin jatkossa molemmat autot ovat pistesijoilla, Bottas mietti.

Alfa Romeo sai Kanadassa molemmat kuskit pistesijoille, kun Bottas oli seitsemäs ja Zhou kahdeksas. Tämä oli vasta toinen kerta tällä kaudella, kun molemmat Alfa Romeo -kuskit ovat olleet pisteillä.

Tulevana viikonloppuna F1 astelee legendaariselle Silverstonen radalle.

– Siitä on mennyt hetki, kun olemme olleet nopeavauhtisella näyttämöllä. Edelliset kisat on vedetty katuradoilla. Nyt nähdään, että missä menemme, Bottas pohti.

Lue myös:

    Uusimmat