Carlos Sainz nappasi yllätyspaalun – Ferrari-pomolta huolestuttava viesti F1-kisan alla

Videolla juttua Britannian GP:n lauantain aika-ajosta.

Ferrarin Carlos Sainz nappasi hieman yllättäen paalupaikan lauantain Britannian GP:n aika-ajoissak. Ferrari lähtee sunnuntain kisaan mainioista asetelmista, kun Sainzin paalun lisäksi Charles Leclerc on kolmosruudussa. Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto kuitenkin myöntää, että Maranellon punaisella orilla on huolia kisan alla.

Ferrari on kärsinyt viime aikoina luotettavuusongelmista. Alkukaudesta MM-sarjaa johtanut Charles Leclerc joutui keskeyttämään niin Espanjassa kuin Azerbaidzhanissa. Sainzilla keskeytykset ovat tulleet Australiassa, Imolassa ja Azerbaidzhanissa.

– Meillä on nyt uusia osia ja toivon, että emme koe ongelmia tämän viikonlopun aikana. Sitä ei kuitenkaan koskaan tiedä, kun puhutaan luotettavuudesta, Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto sanoi muun muassa F1i.com:n mukaan.

Ferrarin monacolaiskuljettaja Leclerc kärsi jo pienimuotoisista voimalähdeongelmista perjantaina.

– Huolia on ilmoilla. Toki se koskee kaikkia muitakin. Luotettavuus on niin tärkeässä osassa, kun puhutaan tuloksenteosta. Keskitymme kisaan, ja yritämme unohtaa tuon puolen. Toivottavasti pääsemme maaliin niin, että autot ovat hyvillä sijoilla, Binotto jatkoi aiheesta.

Lue myös:

    Uusimmat