Valtteri Bottas nappasi naisystävänsä Tiffany Cromwellin kyytiin – huristelivat kahdestaan sähköpotkulaudalla

Penkinlämmittäjät-ohjelman formulasketsiä tähdittävät Ville Myllyrinne ja Pilvi Hämäläinen. 1:50
Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell joutuivat huvittavan sketsin kohteeksi!

Valtteri Bottas kyyditsi naisystäväänsä Tiffany Cromwellia Portugalissa, missä käydään viikonloppuna F1-osakilpailu.

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas ja pyöräilijä Tiffany Cromwell ovat pitäneet yhtä jo yli vuoden ajan. Talven aika pariskunta vietti paljon aikaa Suomessa, kun formulahulinasta oli taukoa. Pariskunta nautti muun muassa Lapin upeista maisemista.

Tulevana viikonloppuna Bottas on jälleen tositoimissa, kun F1-osakilpailu käydään Portugalissa. Kuvaajat ikuistivat Bottaksesta ja Cromwellista kuvia formulahulinan keskeltä, kun pariskunta kurvailee sähköpotkulaudalla.

Cromwell seisoo sähköpotkulaudan edessä Bottas ohjaa turvallisesti menopeliä eteenpäin. Molemmilla on kasvomaskit kasvoillaan.

Bottaksen ja Cromwellin suhde tuli julkisuuteen reilu vuosi sitten, jonka jälkeen he ovat julkaisseet runsaasti yhteiskuvia.

Bottaksen F1-kauden alku ei ole ollut toivottu, sillä hän on jäänyt MM-sarjassa takaa-ajajan asemaan. Sijoitus MM-pisteissä on vasta viides, ja eroa tallikaveri Lewis Hamiltoniin on heti 28 pistettä. Hamilton johtaa MM-sarjaa pisteen erolla Red Bullin Max Verstappeniin.

– Haluan muistuttaa, että 23 kilpailusta on takana vasta kaksi. Kauden tavoitteeni on yhä erittäin selvä, ja pusken sataprosenttisesti sitä kohti, Bottas kuittasi.

Portugalin GP suorana 30.4.-2.5.
Pe: harjoitukset klo 13.25 ja 16.55.
La: 3. harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 15.55
Su: Portugalin GP klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 15.55

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Lue myös:

    Uusimmat