Valtteri Bottaksen ja Tiffany Cromwellin tunteikas hetki ikuistettiin kuvaan – "Varikon upein pariskunta"

Valtteri Bottaksen naisystävä Tiffany Cromwell julkaisi formulakauden päätteeksi liudan kuvia.

F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen naisystävä, pyöräilijä Tiffany Cromwell on ollut formulakauden ajan kannustamassa rakastaan varikolla. Viime viikonloppuna Bottas ajoi viimeisen kilpailunsa Mercedeksen tallissa ja jo tällä viikolla hänet nähtiinensimmäistä kertaa uuden tallinsa Alfa Romeon F1-auton ratissa, kun hän osallistui sveitsiläistallin ajokilla Pirellin rengastesteihin Abu Dhabissa.

F1-kausi päättyi viime viikonloppuna, joten Cromwell julkaisi sen kunniaksi kuvasarjan rakkaansa kanssa Instagramissa. Hän kiittää kuvien yhteydessä niin Bottasta kuin Mercedestä.

– Kiitos Valtteri Bottas, että sain tulla mukaan villille vuoristorata-ajelulle ja jakaa nämä erityiset hetket kanssasi, Cromwell kirjoittaa sydämien kera.

Kaikki kuva näet klikkaamalla nuolesta.

Jos et näe kuvia, voit katsoa ne tästä.

Cromwellin julkaisema kuvasarja on kerännyt alle vuorokaudessa yli 20 000 tykkäystä ja paljon kommentteja. Monet hehkuttavat pariskuntaa ylistyssanoin.

– Varikon upein pariskunta.

Bottas ja Cromwell lomailivat tänä syksynä Yhdysvalloissa. Aktiivinen pariskunta kävi tuttuun tapaansa pyöräilemässä sekä maistelemassa viinejä Napa Valleyssa.

Fanit olivat lomakuvista haltioissaan, ja F1-tähdelle on sadellut myös kutsuja ympäri Yhdysvaltoja.

Lue myös:

    Uusimmat