Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas lumoaa maagisilla Lappi-kuvillaan – otoksille kansainvälistä ylistystä: "Henkeäsalpaavaa"

1:50
Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell joutuivat huvittavan sketsin kohteeksi!

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell ovat matkustelleet seurustelunsa aikana runsaasti Suomessa ja viihtyneet esimerkiksi Lapissa.

F1-kuljettaja Valtteri Bottas ja hänen naisystävänsä, australialainen pyöräilijä Tiffany Cromwell ovat viettäneet suhteensa aikana runsaasti vapaa-aikaansa Suomessa. Cromwell on julkaissut sosiaalisessa mediassaan useita upeita otoksia eri puolilta Suomea hienoissa maisemissa. 

Hiljattain Cromwell julkaisi Instagram-tilillään maagisia otoksia Lapista oltuaan yhdessä laskettelemassa rakkaansa kanssa. Kuvan paikkamerkintä kertoo, että kuvat ovat peräisin Leviltä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Lumilautailua ja auringonlaskun sunnuntai. Muistellen Suomen Lapin seikkailuamme sekä yhden kaikista kauneimman auringonnousun ja auringonlaskun jatkumon kokemista, jonka olen ikinä nähnyt, Cromwell hehkuttaa päivityksessään. 

Useat Crowellin seuraajat ympäri maailman ovat ihastelleet kuvia ja niissä kuvatun luonnon henkeäsalpaavaa kauneutta.

– Henkeäsalpaavaa, nauti!

– Ällistyttävää.

– Niin kaunista. 

Bottaksen ja Cromwellin suhde tuli julkisuuteen noin vuosi sitten. Bottas erosi vuonna 2019 entisestä vaimostaan Emilia Bottaksesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja