Valtteri Bottas koki kauhunhetkiä: "Olin onnekas"

Mercedeksen Valtteri Bottaksen F1-aika-ajot Montrealissa päättyivät kehnoon kuudenteen sijaan, mutta nastolalainen oli lähellä vieläkin suurempaa romahdusta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas pyörähti aika-ajojen päätösosion ensimmäisellä nopealla vedollaan ja vältti seinäosuman niukin naukin. Jos osuma olisi tullut, auto olisi voinut vaurioitua pahasti ja Bottaksen aika-ajot päättyä siihen.

– Olin onnekas, etten osunut seinään, Bottas myönsi F1i.com-sivuston mukaan.

– Se (tilanne) kuitenkin laittoi minut takajaloille toiseen vetooni, Bottas viittasi siihen, että hänellä oli enää vain yksi yritys käytössä.

Bottas teki toisella nopealla vedollaan useita virheitä, joiden myötä hän jäi myös Renault'n Daniel Ricciardon ja Red Bullin Pierre Gaslyn taakse.

– Jarrut menivät monesti lukkoon, enkä tehnyt hyvää työtä mutkissa. Se ei ole kierros, josta olisin kovin ylpeä, mutta virheitä sattuu, Bottas tuumi.

Tallikaverinsa Lewis Hamiltonin jälkeen toisena MM-sarjassa majaileva suomalaiskuski aikoo kaivaa taistelumoodin sunnuntain kisana esiin.

– Ohittaminen on mahdollista tällä radalla ja olemme nähneet hienoa ajamista täällä menneisyydessä, joten lyön tallan pohjaan ja yritän saada niin paljon pisteitä kuin mahdollista.


Lue myös:

    Uusimmat