Valtteri Bottaksen Tiffany-kulta pulikoi meressä – F1-tähti toimi hovikuvaajana

6:11
Valtteri Bottas oli vieraana Vappu ja Marja Livessä - myös Tiffany vilahti lähetyksessä.

Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell lomailivat Suomessa kaksi kuukautta.

F1-kuljettaja Valtteri Bottas ja hänen pyöräilijärakkaansa Tiffany Cromwell tulivat koronakriisin alussa Suomeen, kun heidän kotikulmillaan Monacossa otettiin käyttöön hyvin tiukat koronavirusrajoitukset. Ensin pariskunta vietti aikaa pohjoisessa, jonka jälkeen he suuntasivat Bottaksen kotikonnuille Nastolaan. Sosiaalisen median perustella pariskunnan kahden kuukauden loma Suomessa on nyt ohi.

Cromwell on jakanut Instagramin tarinoissaan videoita, kun he ovat käyneet yhdessä yhdessä pyöräilemässä ja sen jälkeen suunnanneet veneilemään.

Bottas toimi kultansa hovikuvaajana, kun Cromwell pulahti mereen uimaan.

(Kaikki kuvat pääset katsomaan klikkaamalla oikealla olevasta nuolesta.)

– En voi ajatella parempaa tapaa viettää palautuspäivää, Cromwell hehkuttaa.

Bottas kertoi huhtikuussa Vappu ja Marja Liven haastattelussa, että kaksikko on nauttinut Nastolassa oleillessaan erityisesti siitä, että he ovat saaneet treenata yhdessä. Cromwell on pyöräilijä, ja myös formulakuski onkin tämän vuoden puolella nähty sosiaalisessa mediassa useita kertoja pyörän selässä.

Bottaksen mukaan tyttöystävästä ei ole vielä kuoriutunut pirttihirmua, vaikka pari on ollut tiiviisti yhdessä jo pidemmän aikaa sen jälkeen, kun korona pakotti siirtämään F1-kauden alkua.

– Ei ole tullut monsteria vielä, kaikki on hyvin ja hauskaa on, hän vakuutti hymyillen, kun Vappu Pimiä tiedusteli Vappu ja Marja Livessä, onko tyttöystävästä kuoriutunut pirttihirmu.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja