Valtteri Bottakselta hyvin positiivista viestiä – Mercedeksen F1-viikonloppu lupaavasti käyntiin

Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas pitivät parasta vauhtia Itävallan GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa. Mercedes-kaksikko onnistui jättämään Red Bull -ässän Max Verstappenin taaksensa. Onko Verstappen nyt lyötävissä? Bottas ei tyrmää ajatusta.

Mercedes koki viime viikonloppuna Red Bull Ringin radalla selkeän tappion, kun Verstappen pesi molemmat saksalaistallin kuskit selvällä erolla.

– Max oli tavoittamattomissa, mutta olemme oppineet asioita, Valtteri Bottas totesi perjantaina, uuden Itävallan kisaviikonlopun alla.

– Aloitimme ihan ok, varsinkin jos miettii sitä, että miltä auto tuntui. Paljon parempi tunne kuin viikko sitten, Bottas myönsi.

Bottas oli hyvässä vauhdissa jo viime lauantaina, kun hän päihitti tallikaverinsa Lewis Hamiltonin aika-ajojen loppuhuipennuksessa. Bottas joutui kuitenkin lähtemään kisaan vasta viidennestä lähtöruudusta, kun hän sai rangaistuksen varikolla tapahtuneesta pyörähdyksestä.

– Tiesimme nyt auton säädöistä enemmän kuin viime viikonlopun alussa. Auto tuntui suhteellisen hyvältä niin lyhyemmissä kuin pidemmissä vedoissa. Erityisesti pidemmissä. Säätöjen osalta olemme keskittyneet niihin vähän enemmän. Aika-ajosäädöissä on vielä vähän tekemistä, mutta samalla meidän pitää laskea, että kuinka paljon panostamme aika-ajoon ja kuinka paljon kisaa.

– Vielä on töitä tehtävänä, että löytyy sekä miehestä että autosta lisää vauhtia, Bottas summasi.

Lue myös:

    Uusimmat