F1-maailmanmestari teki tärkeän huomion Valtteri Bottaksesta – Meksikon GP kertoi taas paljon suomalaisesta

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas nousi hienosti kuudennesta lähtöruudusta kolmanneksi Meksikon GP:ssä. Bottas ajoi rajusti ulos lauantaina, minkä myötä hänen autonsa yllä oli isoja kysymysmerkkejä. Suomalaiskuski osoitti kuitenkin erittäin hyvää vauhtia läpi kisan.

Kaiken lisäksi kisan alussa, ensimmäisellä kierroksella, Bottas oli pahasti pussissa muun muassa McLaren-autojen kanssa.

– Lähtö oli aika vaikea – tipuin yhden sijan. Sitten oli pakko vain tehdä nousua. En usko, että olisimme pystyneet paljoa parempaan, Bottas mietti heti kisan jälkeen.

– Nautin tästä. Varsinkin kun miettii eilistä, niin tämä oli hyvä tulos. Olen erittäin tyytyväinen vauhtiin, mitä minulla oli kisassa.

Haastattelua tehnyt F1-maailmanmestari Jenson Button tarttui siihen, millaisia suorituksia Bottakselta on nähty tuoreeltaan. Suomalaiskuski ajoi edellisessä kisassa Japanissa voittoon. Meksikossa Bottas ajoi vahvasti niin kisan alussa keskikovilla renkailla kuin kisan lopussa kovimmalla hard-seoksella.

– Näyttää siltä, että olet sinut hyvin auton kanssa. Tuntuu siltä, kuinka viime kisoissa olet vain nostanut tasoasi, Button heitti ja kysyi perään siitä, että ovatko merkit lupaavia loppukautta ajatellen.

– Tunnen oloni hyväksi, Bottas nyökytteli.

– Huomattavasti parempia tuntemuksia kuin viime vuonna samaan aikaan. Tuntuu siltä, että minulta löytyy vauhtia ja itseluottamus on kunnossa. Fiilis auton sisällä on hyvä.

– Täytyy vain jatkaa tästä ja kääntää katseet kohti seuraavaa viikonloppua, Bottas sanoi hymyissä suin.

Lue myös:

    Uusimmat