Mainos

Valtiosihteerin takakontissa matkustelu nousi esille myös kyselytunnilla

2:16

Timo Soinin (sin.) valtiosihteerin Samuli Virtasen matkustelu auton takakontissa nousi esille myös eduskunnan kyselytunnilla.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kysyi pääministeri Juha Sipilältä (kesk.), mistä tämä keskusteli Virtasen kanssa perussuomalaisten puoluekokousviikonloppuna viime kesänä ja miksi Virtanen Sipilän mielestä päätti lähteä Kesärannasta auton takakontissa, jos kerran tapaamiseen ei liittynyt mitään salamyhkäistä.

– Tapaan kyllä saattaa omat lapseni autoon ja varmistaa, että he siitä lähtevät, mutta sitä en tiedä, miten Virtanen on poistunut Kesärannasta eteenpäin, Sipilä vastasi ja sai istuntosalin nauramaan.

Sipilä sanoi keskustelleensa Virtasen kanssa siitä, miltä perussuomalaisten tilanne näyttää. Keskustelu käytiin Sipilän mukaan perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen. Hän toisti edelleen seisovansa kesäkuussa eduskunnalle antamansa lausunnon takana.

– Ennen perussuomalaisten puoluekokousviikonloppua hallituksella ei ollut tietoa siitä, että perussuomalaisten puolue voisi hajota kahtia, Sipilä jälleen vakuutti.

Pääministeri myös sanoi kyselytunnilla, että hallituksen toimintakyky on hyvä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.