Vältä rajat rystysissä, kun käytät itseruskettavaa – testaa tämä vinkki

Brittinainen on koukussa rusketukseen 7:14
Rusketukseen voi jäädä koukkuun.

Tiktokkaajasiskokset vinkkaavat, miten itseruskettavaa voi levittää tasaisesti käsiin.

TikTokissa The Hondrou Twins -tiliä ylläpitävät siskokset jakoivat itserusketusvinkin, joka herätti keskustelua. Vinkistä kertoo The Mirror -sivusto.

Videolla vastataan kysymykseen siitä, miten itseruskettavaa on mahdollista levittää tasaisesti käsiin ilman, että rystysten kohdille tulee rajat. Tätä havainnollistaakseen toinen naisista ottaa videolla hanskat pois käsistään ja levittää sitten niihin itserusketusainetta.

– Jos käytät hanskoja, muista pyyhkiä pois ranteisiisi tulleet rajat. Voit käyttää mitä tahansa kosteusvoidetta, jos haluat, mutta se ei ole välttämätöntä, videolla muistutetaan.

Videolla ohjeistetaan hieromaan itseruskettavaa käsiin samaan tapaan kuin levittäisi kosteusvoidetta. Juju piilee siinä, että kädet tulee pitää "kynsimisasennossa" koko toimenpiteen ajan. Siten rystysten poimut silottuvat, eikä rajoja tule.

Lopuksi hierotaan kämmenet puhtaaksi pyyhkeellä.

Videolla 132 000 katsojakertaa

20. toukokuuta julkaistua videota on katsottu yli 132 000 kertaa. Moni näyttää merkinneen kommentteihin tuttujaan, jotka heidän mielestään olivat tämän vinkin tarpeessa.

Jos viesti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kikka myös kummastuttaa.

– Mitä ihmettä, eräs päivitteli.

Naiset ovat ennenkin jakaneet vinkkejä itserusketukseen. Heidän tilillään on 56 000 seuraajaa.

Lue myös:

    Uusimmat