Mainos
Mainos

Vallilan syyskokoelma tuo sisustukseen uljaat luontoaiheet ja suositut kaupunkinäkymät

Ilmassa on syksyä ja mielessä uuden alun tuntua. Syksy on oivallinen ja ihana ajankohta pukea koti syyskuoseihin ja valloittaviin uusiin sävyihin.

Vallilan syyskokoelman ovat luoneet Vallilan kuosisuunnittelijat Tanja Orsjoki, Riina Kuikka, Matleena Issakainen, Vilma Pellinen ja Eveliina Netti. Kaikki suunnittelutyö tehdään Design Studiossa Vallilan sydämessä.

Vallilan AW17-syyskokoelma Uljas Suomi on napannut inspiraationsa syvästä metsänvihreästä, venetsialaisten hehkusta, Suomen lukuisista sykähdyttävistä kansallismaisemista, peltoaukeista, kukkaloistosta, linnuista ja tietysti myös rakkaista kaupunkinäkymistä.

Vallilan syyskokoelman sävymaailma on johdettu havuista, tammenterhoista, lumihiutaleista, kuutamon sinestä, ohrapellosta, iltakajosta, välkehtivästä metsälammesta ja suomalaiseen kaupunkikuvaan varsin usein kuuluvasta vehreydestä.

Monipuolinen syyskokoelma kattaa yli 60 kuosia, jotka esiintyvät laajassa tuoterepertuaarissa sisustuskankaista, valmisverhoista ja matoista keittiön, makuuhuoneen sekä kylpyhuoneen tekstiileihin ja pientuotteisiin. Vallilasta löytyy tekstiilejä sekä sisustusratkaisuja kodin jokaiseen tilaan. Tänä syksynä valikoimaan tulevat myös lampunvarjostimet, tuplapussilakanat, isot sisustustyynyt sekä syyskuoseissa loistava kaunislinjainen Rehti-astiasarja.

Osana syyskokoelmaa Vallila lanseeraa palkitun muotoilijan Mikko Laakkosen kanssa toteutetun erikoismalliston. Laakkosen kädenjäljen on aikaisemmin voinut bongata esimerkiksi puisesta Stube-tuolista ja Islet-valaisimesta. Mustavalkoinen ja näyttävä erikoismallisto inspiroituu elävästä jäljestä, kiinalaisesta tussipiirrosmenetelmästä ja musteesta. Vahvat graafiset kuosit Jana, Jono, Ropina, Palsta ja Sumu sopivat mainiosti osaksi skandinaavista sisustusta. Erikoismalliston kuosit esiintyvät verhoissa, koristetyynynpäällisissä, pussilakanoissa, vahakankaissa ja matoissa.

Syksyllä voi napata myös sisustusta ja pimeneviä iltoja piristämään raikkaat Jaffa-sisustustuotteet. Nimittäin tuo 1950-luvun rakastettu suosikki, Erik Bruunin suunnittelema Jaffa-julistekuosi, teki komean paluun Vallilan valikoimiin. Jaffa on pirskahteleva, raikas ja energinen kuosi, joka esiintyy lukuisissa sisustustuotteissa valmisverhoista pussilakanoihin ja mattoihin.

Kurkistetaan vielä syksyn komeisiin kaupunkikuoseihin! Vallilan kuosisuunnittelijat kiersivät jälleen ristiin rastiin ympäri Suomea ja taltioivat kuoseihin näyttävän otoksen kauniin maamme kansallismaisemia, kaupunkeja ja maamerkkejä. Suunnittelijoidemme kotimaakierroksesta syntyi yhteensä yhdeksän uutta kuosia. Vallilan Turku-aiheinen hittikuosi Aurajoki sai uudeksi sesongiksi kauniin syksyisen okra-värityksen.

Imatra-kuosi ikuistaa komean Imatrankosken ja kosken partaalla sijaitsevan jugend-tyylisen Imatran Valtionhotellin. Harju-kuosi kuvaa luonnonkauniin Punkaharjun: jykevien mäntyjen välistä avautuu kaunis ja rauhoittava järvinäkymä. Helsinki-aiheisen kauniin uutuuskolmikon muodostavat Kanavaranta, Mansku ja Sofiankatu. Pihlajamäki-kuosi vie katsojan ja sisustajan Koillis-Helsinkiin, korkeille kallioille ja betonielementtirakentamisen pilottialueelle. Mukana sarjassa ovat myös puutalovaltainen Pitäjä sekä kauniit Jyväskylä ja Vaasa. Paluun tekevässä Tammerkoski-kuosissa ihastuttavat vanhan teollisuuskaupungin läpi virtaava Tammerkoski ja punatiiliset rakennukset.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.