”Vallankumouksellinen” laite yhdistää kaksi kiihottavaa seksitapaa – irvileuat vauhdissa: ”Ennustan lukuisia videoita käsistä”

Brittiyritys Julz on tuonut markkinoille tuotteen, joka yhdistää seksin kuvaamisen sekä erektion kovemmaksi tekevän penisrenkaan käyttämisen.

”Vallankumouksellinen seksilelu, joka mahdollistaa eroottisten hetkien tallentamisen aivan uusista kulmista”, aloittaa Julz kamerallisen "kliimaksin tallentavan" penisrenkaan mainospuheen.

Kyseessä on tavallaan GoPro-kamera penikselle.

Sillä kukapa nyt ei haluaisi tallentaa siemensyöksyään lähietäisyydeltä ja katsella aktia jälkikäteen.

Testaajaa laite kiihotti

Kamerallinen penisrengas on tehty silikonista, joten se on lateksiton, ftalaatiton ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Itse kamera pystyy nauhoittamaan jopa 90 minuutin ajan, vaikka tyypillinen seksiakti on huomattavasti lyhyempi. Laite saattaa tosin kuumentua pitkään päällä oltuaan, Julz huomauttaa.

Penisrengas on mahdollista yhdistää iOS- ja Android-laitteisiin, joiden kautta videoita voi sitten katsella, mutta myös jakaa seksikumppanille.

Kamerallista penisrengasta testannut Sex Machine Reviews -sivuston seksitoimittaja kertoo kokeilleensa laitetta miesystävänsä kanssa. Testaajan mukaan aktin aikana ajatus alakerrassa tapahtuvasta videokuvauksesta oli kiihottavaa ja pätkän katsominen jälkikäteen jännittävää.

Irvileuat pääsivät vauhtiin


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Oli niin tai näin, kamerallinen penisrengas on herättänyt luonnollisesti hilpeyttä sosiaalisessa mediassa.

– Jos se ei mahdollista live-lähetystä Facebookissa, unohda se, eräs nainen kommentoi Cnet-sivuston jakamaa uutista.

– Ennustan lukuisia videoita käsistä, toinen heittää.

– Voin kuvitella, kuinka paljon tyydytystä ja turhautumista tämä aiheuttaa FBI-agenteilla, jotka hakkeroivat kameran, kolmas kirjoittaa.

Seksilelu sai myös heittelemään erilaisia monimerkityksellisiä lausahduksia.

– Uskon, että me kaikki näimme tämän tulevan, yksi huumoriveikko lohkaisee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja