Mainos

Vale-Clinton, peitehoitaja, Parkinsonin tauti – Clintonin sairastelu sai hurjat salaliittoteoriat valloilleen

0:38

Hillary Clintonin keuhkokuumeesta johtunut huonovointisuus terrori-iskujen muistotilaisuudessa on saanut hurjaakin hurjemmat salaliittoteoriat valloilleen.

MTV Uutiset kokosi yhteen erikoisimmat teoriat Clintonin terveydentilan takaa.

Teoria: Clintonin mukana "peitehoitaja"

Brittilehti Telegraph nosti esille sosiaalisessa mediassa nousseen ihmetyksen tummansiniseen, tyylikkääseen asuun pukeutuneesta naisesta, joka saatteli Clintonia muistojuhlallisuuksista pois.

Kun nainen piteli Clintonia kädestä, joidenkin mielestä näytti selvästi siltä kuin nainen olisi tunnustellut presidenttiehdokkaan pulssia. Osa epäilikin naisen olleen valeasuun pukeutunut sairaanhoitaja.

Väite sai aikaan kiivaan keskustelun sosiaalisessa mediassa, siitäkin huolimatta, että presidenttiehdokkaan mukana kulkeva sairaanhoitaja ei todennäköisesti pukeutuisi työasuun liiallisen huomion välttämiseksi.

Joidenkin spekuloijien mielestä nainen oli Clintonin henkilökohtainen lääkäri, Lisa Bardack.

Teoria: Clintonilla Parkinsonin tauti

Villien huhujen mukaan Clinton kärsii pitkälle edenneestä Parkinsonin taudista.

Spekuloijien mukaan tästä on todisteena Twitterissä leviävä kuva, jossa Clinton pitelee naista tiukasti käsistä kiinni. Epäilijöiden mukaan Clinton on selkeästi sekavassa tilassa.

Huhumyllyä ei auta republikaanien New Hampshiren edustaja Daniel Tamburellonkommentti, jonka mukaan keuhkokuume on yleistä aivoja rappeuttavaa tautia sairastavalle. Tamburellon isä sairastaa Parkinsonin tautia.

– He saattoivat myöntää Hillary Clintonin sairastavan keuhkokuumetta, mutta se ei ole syy siihen, miksi hänellä on keuhkokuume. Uskon, että hänellä on keuhkokuume, koska hän sairastaa Parkinsonin tautia, Tamburello kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Tamburello poisti myöhemmin kirjoituksensa. 

Teoria: Clintonilla kaksoisolento

Yhden hurjimman teorian mukaan Clinton ei olisi huonovointisuuden vuoksi kompuroinut matkalla autoon, vaan kyseessä olisi ollut hänen "kaksosensa", kirjoittaa Daily Mail.

Spekuloijien mukaan tyttärensä asunnolta lepäämästä tullut Clinton ei tosiasiassa ollut Clinton, ja sosiaalisessa mediassa esitellään vimmatusti todistusaineistoa tämän teorian tueksi.

Epäilijöiden mukaan syyskuun 11. päivän terrori-iskujen muistotilaisuudesta lähteneellä Clintonilla oli tyystin erilainen nenä, korvanipukka, sormet ja vartalon muoto kuin oikealla Hillary Clintonilla.

Esimerkiksi Clintonin vasemman käden etusormen kerrotaan olevan pidempi kuin nimetön sormi, toisin kuin huonovointisella  ”vale-Clintonilla”. Jotkut ihmettelivät, kuinka Clinton laihtui silminnähden useita kiloja vain muutaman tunnin aikana.

Teoria: Clintonin käytös epäilytti

Twitterissä myös kyseenalaistettiin, miksi Clinton halasi kadulla ollutta lasta, jos hänen sairautensa oli niinkin vakava kuin keuhkokuume.

Joidenkin mielestä oli myös epäilyttävää, minkä takia turvamiehet eivät olleet lähempänä Clintonia. Jopa Clintonin käsilaukkuun kiinnitettiin huomiota, sillä huonokuntoisella Clintonilla oli käsilaukku toisella olkapäällä kuin presidenttiehdokas sitä yleensä kantaa.

Teoria: Clinton tarvitsee tuolista tukea

Spekulaatiot Clintonin todellisesta terveydentilasta nostivat esille myös elokuussa levinneen ihmetyksen siitä, miksi Clinton tarvitsee useissa tilaisuuksissa tuolin.

Sosiaalisessa mediassa alkoi levitä lukuisia kuvia kampanjatilaisuuksissa istuvasta tai tuoliin nojaavasta Clintonista. Kuvia jaettiin hashtagilla #HillaryStools. Tuoli näytti olevan presidenttiehdokkaan lähettyvillä aina, kun hän piti puhetta.

– Kun kerran näet tuolin, et voi olla enää huomaamatta sitä. Sairaalla Hillarylla on tuoli kaikkialla, hän ei voi seisoa omilla jaloillaan kauan, vastaehdokas Donald Trumpin kannattaja, bloggaaja Mike Cernovich irvaili Twitterissä.

Vaikka lääkäri on vakuuttanut Clintonin olevan hyvässä kunnossa ja keuhkokuumeen miltei taltutettuna, epäilykset 68-vuotiaan Clintonin terveydentilasta jatkavat vahvasti jylläämistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.