Vakavia vammoja saaneen PSG-vahdin vaimolta huolestuttava päivitys: ”Älä jätä minua yksin”

Vakavia vammoja ratsastusonnettomuudessa saaneen PSG-maalivahti Sergio Ricon vaimo Alba Silva on julkaissut Instagram-tilillään koskettavan viestin, jossa hän toivoo miehensä toipumista. 

Espanjalaisvahti Rico loukkaantui sunnuntaina kotiseudullaan Andalusiassa hevosen potkaistua häntä niskaan. Hän oli juhlimassa PSG:n kanssa Ranskan mestaruutta juuri edellisenä iltana.

Tuoreimmat tiedot sairaalasta kertovat Mundo Deportivon mukaan, että 29-vuotiaan Ricon tila on vakaa, mutta edelleen vakava. Juuri mitään muutosta ei ole maanantain jälkeen tapahtunut.

La Vanguardia -lehti kertoo, että pelaajan vaimo Alba Silva vieraili mukaan sairaalassa tiistaiaamuna ja poistui ystäviensä ja perheenjäsentensä seurassa puoliltapäivin. Hän ei suostunut kommentoimaan tilannetta medialle.

Sen sijaan Silva kirjoitti myöhemmin varsin huolestuttavan päivityksen sosiaaliseen mediaan.

– Älä jätä minua yksin, rakkaani, koska vannon, etten voi enkä osaa elää ilman sinua. Odotamme sinua, olet elämäni. Rakastamme sinua niin paljon, Silva kirjoitti Instagram-tililleen.

Rico ja Silva menivät viime vuoden kesäkuussa naimisiin oltuaan sitä ennen yhdessä kuusi vuotta. Pari sai marraskuussa 2022 poikavauvan.

Lue myös:

    Uusimmat