Väittääkö kumppanisi harrastaneensa seksiä seitsemän ihmisen kanssa? Hän luultavasti valehtelee

Kuinka monen kanssa olet harrastanut seksiä? Entä kuinka monen kanssa väität harrastaneesi seksiä?

Alkuvuodesta IllicitEncounters.com-sivusto teetti käyttäjillään kyselyn, jonka seurauksena määriteltiin täydellinen Kultakutri-luku: siis seksikumppanien määrä, joka ei ole liian suuri, eikä liian pieni – vaan juuri sopiva. Tuo luku oli kymmenen.

Mutta hiljattain yli 2 100 ihmiselle tehdyn kyselyn mukaan todellinen luku onkin vielä pienempi: vain seitsemän.

Superdrug.com-sivuston  teettämä, luvun seitsemäksi määritellyt kysely paljasti myös, että ihmiset väittävät harrastaneensa itse seksiä juurikin tuon maagisen seitsemän ihmisen kanssa. Kuitenkin liki puolet vastanneista paljasti valehdelleensa seksielämästään. Todennäköisyydet ovatkin tämän kyselyn perusteella siis sen puolella, että jos joku vakuuttaa sinulle olleensa sängyssä seitsemän ihmisen kanssa, hän puhuu puppua.

Kaikki valehtelevat

Se, että ihmiset valehtelevat seksielämästään, ei taatusti tule kenellekään yllätyksenä. Mielenkiintoisempaa onkin se, että miehet ja naiset valehtelevat seksiasioista liki täsmälleen yhtä paljon, mutta eroavaisuuksia löytyy.

Naiset kertovat 5 prosenttia miehiä todennäköisemmin, että seksikumppanien määrä on todellisuutta pienempi, kun taas miehet väittävät naisia kaksi kertaa useammin harrastaneensa seksiä useamman kumppanin kanssa kuin todellisuudessa ovatkaan.

Vaikka vuosi on 2016, naisten valehteluun lienee syynä se, että naiset pelkäävät edelleen, että heitä pidetään kevytkenkäisinä. Miehet puolestaan ajattelevat, että he vaikuttavat kyvykkäämmiltä ja miehekkäämmiltä, jos heillä on ollut paljon seksikumppaneita.

Kuinka paljon on liian paljon?

Kyselystä paljastui myös, että keskimäärin naiset pitävät miehiä pelureina, jos he ovat kaataneet sänkyynsä 15 naista tai enemmän. Miehet puolestaan alkavat tuomitsemaan naisia, jos luku on enemmän kuin 14. 

Tulokset vaihtelevat kuitenkin maittain. Kyselyssä oli mukana eurooppalaisia ja amerikkalaisia.

Ranskalaiset ovat tutkimuksen mukaan vapaamielisimpiä. Ranskassa rakastajia saa olla jopa 16 ennen kuin kuin kukaan kohottelee kulmakarvojaan. Italialaiset ja hollantilaiset olivat konservatiivisimpia. Italiassa kumppaneita sallittiin 12, Hollannissa 11. 

Suhde voi päättyä, jos luku on väärä

Rehellisyys maan perii – mutta ilmeisesti vain, jos olet sinkku.

Parisuhde voi nimittäin päättyäkin, jos olet heilutellut peittoa enemmän kuin kumppanisi sallii. 30 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoi, että oli hyvin tai jokseenkin todennäköistä, että ero on edessä, jos paljastuisi kumppanilla olleen "liikaa" kumppaneita. 

Jos kuitenkin aiot olla rehellinen kumppanillesi, kannattaa suu avata suhteen ensimmäisen neljän kuukauden aikana. Silloin kumppanin on helpointa sulatella epämiellyttävää tietoa. Ja jos suhde on kaatuakseen tuohon tietoon, parasta tehdä se ennen kuin kiintymys on kasvanut liian suureksi tai olette muuttaneet yhteen.

Jos kumppanisi puolestaan päättää olla sinulle rehellinen, ja kertoo harrastaneensa seksiä seitsemän ihmisen kanssa, voit olla melko varma siitä, että totuus on jotain aivan muuta.

Lisää asiaa seksistä – katso videot:

1:21

2:51

Lähde: Thrillist

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja