Kysely paljastaa: Tämä on ihanteellinen määrä seksikumppaneita

Kuinka monta seksikumppania keskivertoihmisellä on elämänsä aikana? Brittikyselyn perusteella niitä pitäisi olla kymmenen.

Muistatko sadun Kultakutrista ja kolmesta karhusta? Kultakutrille ei kelvannut liian kuuma puuro. Kultakutrille ei myöskään kelvannut liian kylmä puuro. Puuron piti olla juuri sopivan lämpöistä. Nyt myös seksikumppanien määrästä on kehitelty ihanteellinen "Kultakutri-luku", siis luku, joka ei ole liian suuri, eikä liian pieni – vaan juuri sopiva. 

Ja se luku on kymmenen. Niin monta rakastajaa kannattaisi käydä läpi ennen aloilleen asettumista. Nettideittisivusto IllicitEncounters.comin tekemän kyselyn mukaan tähän lukuun ovat päätyneet sekä miehet että naiset.

Kyselyssä selvisi seuraavaa:

  • 8–12 rakastajaa oli selvästi suosituin vastaus. Sen valitsi 38 prosenttia naisista ja 37 prosenttia miehistä. Tuon ryhmän kesken 10 oli suosituin vastaus.
  • Erityisesti miehiä arveluttaa kovasti, jos naisella on ollut enemmän kuin kymmenen rakastajaa.
  • Kaikki luvut yli kahdenkymmenen olivat liikaa sekä miesten että naisten mielestä. Sen valitsivat ihanteelliseksi luvuksi vain 3 prosenttia naisista ja 4 prosenttia miehistä.
  • Vain 35 prosenttia naisista halusi tietää miehensä aiempien kumppaneiden kokonaisluvun.
  • Vain 30 prosenttia miehistä halusi tietää dataa naisensa seksuaalihistoriasta.

Miksi juuri kymmenen? Yli kymmenen rakastajaa ja sinua pidetään kevytkenkäisenä. Alle kymmenen ja sinua pidetään seksuaalisesti liian kokemattomana.

Eräs vastaajista kiteytti tutkimustuloksen näin: "Ehdottomasti täydellinen kymmenen minulle. Haluan tapailla miestä, joka on itsevarma ja tietää, mitä tekee seksuaalisesti."

– Treffailumaailma muuttuu niin nopeasti, selittää IllicitEncounters.com-sivuston Christian Grant.

– Luulen, että kaikista meistä tulee suvaitsevampia ja seksuaalisesti seikkailunhaluisempia.

– Jos olisimme tehneet tämän kyselyn kymmenen vuotta sitten, miehet olisivat olettaneet mahdollisen kumppanin harrastaneen seksiä huomattavasti harvemman ihmisen kanssa.

Onko sillä luvulla nyt oikeasti niin väliä? Grant muistuttaakin herrasmiessäännöstä.

– Herrasmies ei koskaan kysy naiselta, monenko miehen kanssa tämä on maannut.

Entä miten aikuisviihdelehtien naiskuva on muuttunut aikojen saatossa? Katso video:

Lähde: Telegraph

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja