Vain MTV3.fissä: Tein maailman noloimman strippauskohtauksen

Odottamaton ehdotus -elokuvan ohjaaja Anne Fletcher on monella tapa amerikkalaisen unelman ruumiillistuma. Hän on tehnyt huikean uran ja noussut takarivin tanssijasta isojen Hollywood-hittien ohjaajaksi.

Nainen kertoi urastaan ja uudesta elokuvastaan MTV3:n Viihdeuutisille Lontoossa hienostohotelli Mandarin Orientalin sviitissä. Aivan samanlaisissa huoneissa Anne ei asunut vuonna 1994, kun hän oli tanssijana Kiviset ja Soraset -elokuvassa.

Naisen uranousu on ollut huikea tuon elokuvan jälkeen: pian hän jo suunnitteli koreografioita erilaisiin elokuviin ja tv-sarjoihin ja vuonna 2008 hän kuvasi ensimmäisen todella ison romanttisen komediansa, Greyn anatomia -tähti Katherine Heiglin tähdittämän 27 dresses – Hääkuumetta -elokuvan.

43-vuotiaalta Annelta onkin pakko kysyä, mikä hänen salaisuutensa siinä että hän on lyönyt itsensä läpi Hollywoodissa?

– Casting couch (suom. roolienjakosohva)! Tänne päästäkseen täytyy maata todella monen ihmisen kanssa, Anne vitsailee. Ihan tosissaan ei kai siinä muuta ole kuin että keskittyy työhönsä ja on valmis kaikkeen. Minä annoin asioiden mennä omalla painollaan enkä taistellut sitä vastaan mille suunnalle urani oli menossa, se vain tapahtui. Eihän elämää vastaan voi taistella!

Odottamaton ehdotus -elokuvassa on hauska alastonkohtaus, taitavasti koreografioituna.

– Olin todella huolissani siitä kun kerroin kohtauksesta Sandra Bullockille ja Ryan Reynoldsille. Haluaisin heidät kohtaukseen täysin alasti. Luulin, että joutuisin todella perustelemaan asiaa, mutta he olivatkin ihan mukana ideassa. Teimme kunnon harjoitukset ja homma hoitui.

Nainen on saanut työskennellä mahtavien koomikoiden, kuten Betty Whiten, Katherine Heiglin ja Sandra Bullockin kansa. Ketä hän haluaisi ohjata seuraavaksi?

– Sandra Bullockia uudelleen! Haluaisin myös pitää tämän parin, Ryanin Reynoldsin ja Sandran yhdessä, vähän kuin Tom Hanksin ja Meg Ryanin. Totta kai olisi aivan unelmaa jos saisin ohjata Meryl Streepiä.

Annella on hyvä huumorintaju ja se tulee hyvin esiin kun kysyn mitä mieltä hän on legendaarisesta koomiko Betty Whitesta, joka esittää elokuvassa Ryanin isoäitiä.

– Hän on vaikea. Hänhän on aivan kauhea nainen… Kyllähän sen nyt näkee jo naisen naamasta, kuinka kauhea ihminen hän on! No ei vainenkaan: Betty White on loppuun asti tyylikäs näyttelijä. Edes sanat eivät riitä kuvaamaan, niin paljon häntä rakastamme. Minusta tuntuu että olen maailman onnekkain ihminen kun tunnen hänet.

Maailman kauhein strippauskohtaus

Leffassa nähdään myös hieman Annen entistä ammattia: ei kylläkään ehkä juuri niin ammattimaisesti kun nainen toivoisi. Kyseessä on nimittäin varmasti elokuvahistorian noloin miesstripparin esittämä tanssi.

– Kyllä, tein siihen koreografian. Tiesin juuri mitä siihen halusin, sillä halusin nähdä kuin tyhmä se kohtaus oikeasti voi olla.

– Pidimme harjoitukset ja Oscar (näyttelijä Oscar Nuñez) ei tajunnut että meillä oli oikeat harjoitukset tästä asiasta, mutta vein hänet oikeasti tanssistudiolle treenaamaan. Oscarilla oli kuitenkin oikeus improvisoida ja leikkiä kohtauksessa. Siksihän sitä palkkaa näitä loistavia näyttelijöitä että antaa heidän tehdä työnsä.

Seuraavaksi nainen haluaa tehdä ison komediaelokuvan, mutta lupaa palaavansa vielä joskus romanttisten komedioiden genreen takaisin.

Katso haastattelu tästä:

MTV3:n Viihdeuutiset löytyvät nyt myös Twitteristä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat