Sandra Bullock tilittää MTV3.fille alastonkohtauksistaan, katso paljastava video

Huolitellun Sandra Bullock, 45, tavatessaan ei voi kuin ihmetellä yhtä asiaa: miten ihmeessä hän voi näyttää niin hyvältä. Sandralla itselläänkin lienee melko hyvä itsetunto ja käsitys kropastaan, sillä hänet nähdään 7.8. perjantaina ensi-iltansa saavassa Odottamaton ehdotus -elokuvassa täysin alasti.

Kun tapaan Sandra Bullockin ja Ryan Reynoldsin Lontoossa, en voi muuta kuin kysyä elokuvassa olevasta alastonkohtauksesta. Miten ihmeessä voi pysyä hyvällä tuulella jos hilluu ison kuvausryhmän edessä tuntikausia nakuna?

– Alastonkohtauksen kuvaaminen vei itse asiassa kolme päivää! Alussa oli hiukan kiusaantunut olo, mutta kohtauksesta piti saada hauska. Jos olisi ollut oikea seksikohtaus, olo olisi ollut vielä todella kiusaantunut, Sandra pyörittelee päätään.

Ryan ja Sandra ovat myös olleet ystäviä jo yhdeksän vuotta, joten Sandran mukaan sekin olisi tehnyt asiasta vaikeampaa.

– Lopulta siitä kohtauksesta tuli kuin stuntti. Kaikki oli niin koreografioitua: tiesimme tarkalleen mitä pitää tehdä ja missä pitää olla. Mutta olimme tosiaan kolme pitkää päivää alasti. Vain pornotähdet voivat sanoa että ovat työskennelleet niin kauan alasti.

– Olemme nyt todella paljon parempia ystäviä kuin ennen, Ryan nauraa.

– Olisi voinut käydä niinkin, että emme enää olisi ystäviä, se olisi ollut kauheaa, Sandra kommentoikin vieressä.

Betty White käy Sandran rintoihin kiinni!

Legendaarinen koomikko, muun muassa Tyttökullat-sarjasta tuttu Betty White, 87, on Sandran mielestä aivan huippu. Betty esittää elokuvassa Ryanin isoäitiä.

– Hän on aivan uskomaton! Betty White on ihminen joka muistuttaa sinua siitä mikä työn tekemisen taso tulee olla. Hän on enemmän kuin ammattilainen, hän on siellä 16 tuntia päivässä kuvauksissa ja valitti vähemmän kuin me muut yhteen laskettuna.

Sanmdralla ja Bettyllä on elokuvassa hyvin hauska kohtaus, jossa Betty nähdään myös Sandran rintojen kimpussa.

– Betty on ihana humaani ihminen ja loistava tarinankertoja. Hänen kanssaan on kunnia näytellä, Sandra kuittaa.

Sandralla on oma tuotantoyhtiö, jonka kautta hän on tuottanut muun muassa Miss Kovis ja Kahden viikon iskuaika -elokuvat.

– Olen tosiaan tuottanut itse kaikki hittikomediani, mutta nyt minusta tuntuu että en välttämättä aio tehdä sitä enää uudelleen. Keskityn muihin asioihin ja muunlaisiin, vakavampiin elokuviin.

Yksi "muista asioista" on aviomies, Monster Garage -ohjelmasta Discovery-kanavalta tuttu Jesse James ja hänen lapsensa, joiden äitipuolena Sandra rakastaa olla. Pari meni naimisiin vuonna 2005.

Lue myös:

Katso haastattelu tästä:

MTV3:n Viihdeuutiset löytyvät nyt myös Twitteristä,tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat