Vain MTV Uutiset Livessä – tältä näyttää Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kulisseissa!

Tätä et näe TV:ssä – tässä on uusi Tanssii Tähtien Kanssa -studio 7:27
Katso videolta, miltä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kulisseissa näyttää.

MTV Uutiset Live tarjoaa kurkistuksen TTK-kulisseihin. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kausi starttaa tänä viikonloppuna rytinällä, kun lauantaina nähdään kauden esittelyjakso ja sunnuntaina päästään nauttimaan suorasta lähetyksestä. 

Videolla tähtitanssijat Miisa Rotola-Pukkila ja Touko Aalto esittelevät upouuden Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman studion.

Tähtitanssijat saavat ottaa suoraan lähetykseen kukin vain kaksi läheistä ihmistä katsomoon. Katsojille on rakennettu omat pienet pöytäalueet, josta he voivat seurata ohjelmaa. Juuri läheisten saapuminen jännittää Rotola-Pukkilaa eniten suorassa lähetyksessä.

– Ehkä se, että läheisiä on katsomassa. On todella tärkeää, että he tulevat katsomaan, mutta se tuo myös oman jännityksen lisää, Rotola-Pukkila kertoo.

Myös Aalto aikoo tuoda läheisiään mukaan lähetykseen. Videolla mies paljastaa ainakin yhden rakkaan, joka nähdään yleisössä mukana. Mies myös esittelee katsomon, sekä Vappu Pimiän uuden aitiopaikan.

– Tämä on se missä jännitetään ja seurataan hyvin läheltä studion sisältä, Aalto kuvailee.

Hyppää mukaan studiolle artikkelin yllä olevalta videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat