MTV paikalla: Ensimmäinen TTK -lähetys on ohi – juontaja Ernest Lawson paljastaa, mitä pelkäsi eniten: "He vaan varoittelivat juuri tästä"

16:39
Ensimmäinen Tanssii tähtien kanssa -suoralähetys ohi! Tässä tuomareiden ja tanssijoiden arvio avausjakson suorituksista

MTV Uutiset Live välitti suorana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäisen suoran lähetyksen jälkeiset tunnelmat.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suorat lähetykset käynnistettiin ja ensimmäiset tanssit esitettiin sunnuntaina 4. syyskuuta. 11 uuden tanssiparin tansseina nähtiin tänä sunnuntai-iltana cha cha cha, tango, jive, valssi sekä wieninvalssi. 

MTV Uutiset Live oli paikan päällä suoran lähetyksen päätteeksi. Tuomarina toimiva Jorma Uotinen totesi ensimmäisen jakson olleen "äärimmäisen kiinnostava ja monipuolinen". Tulevan kauden Uotinen uumoilee myös noudattavan ensimmäisen jakson kaavaa, sekä myönsi mitä itse odottaa jaksoilta. 

– Siellä tulee varmasti hienoja onnistumisen hetkiä, mutta varmasti myös kunnon mokia. Ja sehän on tämän ohjelman suola!

Illalla tanssiparien lisäksi omaa suoritustaan jännitti erityisesti ohjelman uusi juontaja Ernest Lawson, joka voitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman edellisen kauden. Lawson paljasti lähetyksen jälkeen pelänneensä, että unohtaisi ohjelman aikana muun muassa omansa sekä kaikkien muiden nimet. Myös Lawsonin lapset olivat maalailleet asiasta erilaisia uhkakuvia kotona. 

– He vaan varoittelivat juuri tästä, että isi saattaa olla, että eri tavoin tämä menee pieleen. Mutta se on vaan sellaista meidän välistä huumoria, jollain tavalla he ovat perineet tämän huumorintajuni ja tällainen piikittely on vain rakkaudenosoitus. 

Katso yltä video tunnelmista Tanssii Tähtien Kanssa -kulisseissa heti ensimmäisen suoran lähetyksen jälkeen!

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja