Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa massiiviset turvatoimet koronan varalta – ohjelman vastaava tuottaja Martti Sivonen jännittää tulevaa koitosta: "Riski on aika valtaisa"

3:30
Miten korona huomiodaan TTK-tuotannossa?

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vastaava tuottaja, Martti Sivonen kertoo, miten ohjelman kuvauksissa on varauduttu vallitsevaan pandemiatilanteeseen.

Viime keväänä useat suoran lähetyksen tv-ohjelmat joutuivat karsimaan yleisön pois ohjelmistaan maailmaa myllänneen koronaviruksen vuoksi. Sunnuntaina starttaa yksi Suomen katsotuimmista viihdeohjelmista, jonka työryhmään kuuluu lähes kaksisataa henkilöä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vastaava tuottaja Martti Sivonen kertoo videolla, miten tuotannossa on huomioitua koronavirustilanne.

– Potentiaalinen riski on tietysti valtava. Meillä on neljä kuukautta kestävä iso show ja. Ennen kuin ensimmäinen lähetyskään on mennyt ulos, niin valtavasti on mennyt työtä tähän. Totta kai riski on aika valtaisa, Sivonen kertoo.

Videolla tuottaja kertoo turvatoimista ja siitä, mitä tehdään, jos tähtitanssijalle ilmaantuu flunssa seuraavien kuukausien aikana.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja