Maija Vilkkumaa julkaisi uuden biisin – musiikkivideolla esiintyvät ikoniset suomalaisnäyttelijät

Laulaja Maija Vilkkumaan uusi kappale kantaa nimeä Hei sisko.

Satumaa-tango -hitistään tunnettu laulaja Maija Vilkkumaa yllättää faninsa ennen joulua uudella Hei sisko -kappaleellaan. Perjantaina julkaistu laulu kuullaan myös tammikuussa ensi-iltansa saavassa Teräsleidit-elokuvan tunnuskappaleena.

– Olin kirjoittanut aiemmin kappaleen, jossa kaksi naista yrittää voimauttaa toisiaan, mutta en ollut aivan löytänyt siihen punaista lankaa. Nähtyäni elokuvan tajusin, että biisi sopisi siihen täydellisesti ja sen tarina vaihtui mukailemaan leffan teemoja, jolloin palaset lopulta loksahtivat paikoilleen, Vilkkumaa kertoo.

Kappaleen musiikillisiksi inspiraationlähteiksi laulaja ilmoittaa Ava Maxin purkkapopin, Beach Housen shoegazen ja The Cardigansin Gran Turismo -albumin.

Kappaleen musiikkivideolla nähdään paloja tulevasta Teräsleidit-elokuvasta, jossa esiintyvät ikoniset näyttelijät Seela Sella, Leena Uotila ja Saara Pakkasvirta. Elokuvan on ohjannut näyttelijä Pamela Tola, joka on myös innoissaan Vilkkumaan kappaleesta.

– Maija on tehnyt kauniin ja voimaannuttavan biisin, jossa on osuvat sanat, Hei sisko on kuin piste i:n päälle Teräsleidit-elokuvaan. Mahtavaa, että siskosten matka on tiivistynyt näin myös musiikiksi! Tola iloitsee.

Päivitetty otsikko 21.12.2019 klo: 8:12.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja