Mainos

Vaimolle selvisi pettäminen karmealla tavalla: Mies lähetti erehdyksessä härskejä viestejä teinityttärelle

Perheenisä jäi pettämisestä kiinni erittäin ikävällä tavalla. Tapaus on jättänyt jälkeensä perheen tyttäriin.

Mamamia-sivustolle kirjoittava nainen paljastaa päättäneensa 27 vuotta kestäneen avioliittonsa miehensä karvaan virheen seurauksena. Aviomies oli nimittäin erehdyksessä lähettänyt joukon härskejä viestejä perheen 14-vuotiaalle tyttärelle.

Nimettömänä pysyttelevän äidin mukaan viestit oli tarkoitettu seksityöläiselle, jota hänen aviomiehensä oli yrittänyt päästä tapaamaan.

Tytär juoksi välittömästi viestit saatuaan äitinsä luo. Viesteissä mies viittasi seksityöläisten kanssa viettämiinsä öihin ja ehdotti tapaamisia. Eräässä viestissä hän tarjoutui ostamaan "tytöille" drinkit ja kertoi odottavansa baarissa.

– Päätin, että liika on liikaa, äiti sanoo päätöksestään jättää miehensä, jonka käytös oli herättänyt epäilyjä jo aiemmin.

Myöhemmin selvisi, että miehellä on profiili "Sugar Daddy" -sivustolla, jossa vanhemmat miehet etsivät seuraa nuoremmista tytöistä.

Vaimolla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin jättää petturimiehensä, jonka teoilla oli valtava vaikutus perheen tyttäriin, joista molempia hoidetaan nyt masennuksen vuoksi. Nyt nainen kuitenkin katuu päätöstään, sillä raivostunut mies jätti perheensä rahatta, vaikka tienaa kuukausittain huimat 100 000 dollaria yrityksessä, josta vaimo omistaa puolet. Äiti lapsineen joutuu asumaan autossa.

– Tunnen kamalaa syyllisyyttä – jos olisin vain jäänyt ja ummistanut silmäni pettämiseltä, lapseni eivät joutuisi käymään tätä läpi, äiti murehtii.

Nainen kokee miehensä olleen hyvä aviomies ennen lasten syntymää, mutta kaikki muuttui miehen tultua isäksi.

Mahdollista oikeudenkäyntiä äiti joutuu odottamaan liian kauan. Äiti perääkin nyt muutoksia oikeudenkäyntijärjestelmään, jotta puolison tekemä taloudellinen väkivalta saataisiin loppumaan.

Lähteet: MamaMia, Independent

***

3:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.