"Tämä ei ole hylkäämistä" – vaimo paljastaa, miksei halua iltaisin seksiä

Vaimo toivoo miehensä ymmärtävän, että yksi asia menee perheenäidin listassa aina etusijalle. Jopa ennen seksiä.

Asioista puhuminen on usein paras vaihtoehto niiden selvittämiseen. Tätä mieltä on myös vaimo ja äiti Sara Farrel Baker, joka julkaisi ScaryMommy-sivustolla avoimen kirjeen "ihmeelliselle, kiltille, älykkäälle ja hauskalle aviomiehelleen". Kirjeessä hän listaa erittäin päteviä syitä siihen, miksi hän ei aina vastaa miehensä lähentely-yrityksiin.

Naisen mukaan heidän parisuhteensa perustuu luottamukseen ja siihen, että asioista voidaan keskustella avoimesti. Juuri tästä syystä hän haluaakin nyt avata keskustelun asiasta, joka on aiheuttanut hänelle epämiellyttäviä tunteita jo pitkään; unesta ja seksistä.

– Kun laitan pyjaman päälleni, ryömin sänkyyn ja sammutan valot, käännyn omalle puolelleni ja vedän peiton päälleni, Seksitorio on suljettu. Vaginani on nukkumistilassa ja jos aiot häiritä sitä, ainoa mitä saat, on symboli alhaisen virran tilasta. Se merkitsee sitä, että latausta on tapahtumassa ja sen täytyy tapahtua, ennen kuin voit kytkeä minut jälleen päälle, Baker kertoo.

"Tämä on itsehoidon yksinkertaisin muoto"

Tullakseen ymmärretyksi oikein nainen haluaa täsmentää, että hänen suhteensa seksiä kohtaan on normaali. Hän kertoo pitävänsä seksistä, hän kertoo rakastavansa sitä. Mutta sen lisäksi, että hän rakastaa seksiä, hän kertoo rakastavansa erittäin paljon myös unta.

– En sano, että koska olen väsynyt, en voi harrastaa seksiä, sillä olen koko ajan väsynyt. En halua sitä, etten koskaan harrastaisi seksiä. En vain halua seksiä silloin, kun voisin saada hieman helpotusta alati kasvavaan univajeeseeni, nainen selittää.

Tämän syyn vuoksi naisella onkin miehelleen yksi pyyntö. Hän toivoo, että mies osoittaisi kiinnostusta seksiä kohtaan mihin tahansa vuorokaudenaikaan paitsi illalla. Se voisi tapahtua vaikka aamusuihkussa tai lasten päiväunien aikaan, mutta ei silloin, kun hän saisi vihdoin tehdä sen, mistä on unelmoinut koko päivän – nukahtaa.  

– Tämä ei ole hylkäämistä, se on varma. Tämä on itsehoidon yksinkertaisin muoto. Yritän nukkua, että voin tehdä huomenna kaiken sen saman, minkä tein tänään. Mutta muista, tämä ei ole ikuista. En unohda laittaa sinua huomisen tehtävälistalle, Baker päättää kirjeensä.

Katso videolta lastenpsykiatrin neuvot kiusalliseen tilanteeseen. 

2:45

Lähde: ScaryMommy

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja