Vaimo otti hillittömän "paluu kouluun" -kuvan opettajamiehestään – otoksesta tuli somehitti

Miltä kouluruoka nykyisin maistuu? Kävimme testaamassa 1:47

Jennifer otti opettajamiehestään mainion ensimmäinen koulupäivä -kuvan sen kunniaksi, että mies oli toiminut opettajana 1 080 päivää. Otos on saavuttanut sosiaalisessa mediassa hurjan suosion.

Yllä olevalla videolla keskustellaan kouluruoasta.

Lapsista on tapana ottaa kuvia ensimmäisen koulupäivän kunniaksi, mutta kuka on sanonut, että se olisi vain alaikäisten etuoikeus?

Greensborossa Yhdysvalloissa asuva Jennifer Lee päätti ikuistaa miehensä Tyrellen samaan tyyliin. Mies on nimittäin opettaja, ja tuolloin hän oli toiminut työssään 1 080 päivää, kertoo Popsugar-lehti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvassa turhautuneen näköinen Tyrelle pitää käsissään kylttiä, jossa lukee muun muassa hänen ”koulupäiviensä” määrä, lempiväri, ikä ja päivämäärä.

Miehen mielestä loistava idea

Jenniferin mukaan Tyrelle innostui ajatuksesta saman tien.

– Kahdeksasluokkalaisten opettajana aviomieheni yrittää aina etsiä uusia tapoja yhteyden luomiseksi oppilaisiin. Ajattelin, että tuo kyltti ja kuva olisivat loistava tapa tehdä niin! Jennifer kertoo Popsugar-sivustolle.

– Onneksi hän on hyvä tyyppi ja suostui, vaikka hän ei kuvassa näytäkään olevan siitä kovin innoissaan!

Julkaisu sai aikaan someriemun

Jenniferin julkaisusta tuli somehitti, sillä päivitystä on jaettu yli 30 000 kertaa ja 18 000 ihmistä on tykännyt siitä.

– ”Äitini näki sinut Facebookissa”, ovat hänen oppilaansa sanoneet tullessaan tunnille. Olen niin iloinen siitä, että monet ihmiset pitivät sitä yhtä huvittavana kuin minäkin! Jennifer riemuitsee.

Lue myös:

    Uusimmat