Mainos

Vaimo kirjoitti koskettavan kirjeen miehensä salarakkaalle: "Lyön vetoa, että se satutti sinua"

Vaimo haluaa miehensä rakastajattaren tietävän, että pettäminen lähensi heidän avioliittoaan entisestään. 

Voitko kuvitella, miltä tuntuu avata salaperäisellä otsikolla varustettu sähköposti, jonka sisältö paljastuu miehesi rakastajattaren kirjoittamaksi? Se kuulostaa painajaiselta, mutta juuri näin tapahtui australialaiselle Carlie Mareelle. Miehen suhde toiseen naiseen paljastui ikävällä tavalla vain muutama päivää ennen heidän tyttärensä 2-vuotissyntymäpäivää.

Toinen nainen muistutti miestä avioliiton alkuajoista

Kun Maree avasi tuntemattomasta osoitteesta tulleen sähköpostin, hän ei voinut aavistaa, kuinka paljon viestin sisältö tulisi muuttamaan hänen elämäänsä. Viesti oli hänen aviomiehensä salarakkaalta, joka halusi paljastaa miehen uskottomuuden.

Tasan vuosi sähköpostin saamisen jälkeen vaimo julkaisi avoimen kirjeen kertoakseen miehensä rakastajattarelle, kuinka suuri vaikutus paljastuksella oli heidän avioliittoonsa ja perhe-elämäänsä.

– Olen usein miettinyt, mitä päässäsi liikkui sillä hetkellä. Halusitko kostaa miehelle, joka oli särkenyt sydämesi, vai halusitko tehdä oikein ja kertoa pettämisestä vaimolle? Maree ihmettelee syitä sähköpostin lähettämiselle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Marlee kertoo, että vaikka heidän perheensä on kärsinyt vuoden aikana paljon surua, hän ei ole vihainen naiselle. Hän uskoo miehensä etsineen baarista itselleen jotain, joka muistuttaisi häntä avioliiton alkuajoista. Hän kertoo olleensa joskus itsekin söpö blondi lyhyessä hameessa, mutta nyt kymmenen vuotta myöhemmin hän on joogahousuissa kulkeva väsynyt äiti. 

– Hän rakastaa tätäkin versiota minusta, mutta hän kaipaa myös sitä tyttöä, jolla ei ollut muuta kuin aikaa palvoa häntä. Se oli jotain, jota annoit hänelle.

Kirjoitti kirjeen ennen kaikkea itselleen

Marlee uskoo, että rakastajatar odotti miehen jättävän perheensä ja lähtevän hänen matkaansa. Asiassa kävi kuitenkin päinvastoin, ja mies jäi vaimonsa ja lapsensa luokse. 

– Lyön vetoa, että se satutti sinua. Sinulla oli valinta. Sinulla oli mahdollisuus antaa hänen mennä ja tehdä työtä avioliittonsa eteen, tai ottaa häneltä se kaikki pois. Sinä valitsit vaihtoehdon kaksi.

Lähettäessään vaimolle paljastavan sähköpostiviestin rakastajatar teki valinnan, jonka tarkoitus oli erottaa mies pitkäaikaisesta vaimostaan. Pettäminen sai kuitenkin aikaan sen, että aviopuolisot ovat nyt läheisempiä kuin koskaan. Marlee kertoo, että heidän rakkautensa ja kunnioituksensa toisiaan kohtaan on edelleen vahva, eikä kukaan voi koskaan rikkoa sitä.

Marlee kertoo julkaisseensa avoimen kirjeen, sillä kirjoittaminen toimi hänelle terapiana. Vaikka teksti on osoitettu rakastajattarelle, vaimo kertoo osoittaneensa sen ennen kaikkea itselleen. Hän ei toivo miehensä rakastajattarelle kaikesta huolimatta mitään pahaa.

– Hänen tekonsa on todella kamala, mutta loppujen lopuksi hän on vain ihminen, joka rakastui johonkuhun väärään. Ja kuka ei olisi itse kokenut samaa?

Video: Videolla asiantuntija vastaa, mitkä syyt ajavat tyypillisimmin avieroon. 

2:15

Lähde: Goodtoknow 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.