Mainos

Toinen nainen kertoo salasuhteen päättymisestä: Miehen vaimo soitti – ja halusi tietää kaiken

Salasuhteeseen varatun miehen kanssa ryhtynyt nainen kertoo kantavansa syyllisyyttä mukanaan joka hetki. 

Bloggari Michelle Zunter paljastaa YourTango-sivustolla, että vuosia sitten koettu suhde varatun miehen kanssa vaivaa häntä vielä nykyisinkin. Kaikki se kipu, jonka sydämen särkyminen aiheutti, ei katoa koskaan täysin.  

– Kauan sitten olin toinen nainen, rakastajatar ja pahis. Se oli hämmentävä, tunteellinen ja tuhoisa ajanjakso elämässäni, liioittelematta, Zunter aloittaa.

Naista satuttaa etenkin tapa, jolla suhde aikoinaan loppui; puhumalla miehen vaimon kanssa puhelimessa.

Puhelu auttoi molempia osapuolia

Vaimo oli löytänyt Zunterin numeron miehensä puhelinlaskusta ja päätti ottaa selvää numeron omistajasta. Itse asiassa vaimo oli yrittänyt soittaa Zunterille jo muutaman kerran aiemminkin, mutta hän ei ollut vastannut. Ennen kuin nyt. Zunter kertoo vastanneensa puhelimeen, koska hän oli valmis siirtymään elämässään eteenpäin.

– Olin kyllästynyt. Olin kyllästynyt valehteluun, salailuun ja rakastajani pelkuruuteen. Hän oli kertonut minulle, että he eivät enää rakastaneet toisiaan ja heillä ei ollut ollut intiimiä suhdetta vuosiin. Mutta nyt minulle selvisi, että se kaikki oli ollut valetta.

Vaimo halusi tietää kaiken pienimpiäkin yksityiskohtia myöten; missä he näkivät ja mitä elokuvia he kävivät katsomassa. Utelu paljasti vaimon pahimman pelon todeksi. Hänen miehensä oli valehdellut hänelle säännöllisesti omista menoistaan.

Vaikka keskustelu rakastajan vaimon kanssa saattaa kuulostaa oudolta, se auttoi molempia naisia näkemään asiat kirkkaammin. Kaksi tuntia tämän erikoisen puhelun jälkeen Zunterin salasuhde oli ohi.

– Elämäni muuttui paremmaksi sen yön jälkeen. Leikkasin köyden. Kaikki se, mikä oli ennen ollut pimeää, oli nyt valaistu kohdevalolla.

Vaikka suhde on kokonaan ohi, Zunterin mukaan häntä kalvaa usein se tosiasia, että hän joutui konnan rooliin jonkun toisen elämässä. Vaikka hän menisi kuinka monta kertaa elämässään eteenpäin tai pyytäisi kuinka montaa kertaa tahansa anteeksi vaimolta, kokemus elää aina jossain hänen sisimmässään.

Seksuaaliterapeutti ja sosiologi Maria Linkoaho-Nordling kertoo, minkälaiset asiat ajavat pettämään. 

1:53

Lähde: YourTango 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.