Vaimo ja tallikaveri jakoivat koskettavat viestit Romain Grosjeanin ihmepelastumisesta

Se, että Romain Grosjean selvisi Bahrainin GP:ssä sattuneesta onnettomuudesta varsin vähäisin vammoin, oli kaikille tapahtumia seuranneille suuri helpotus.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Sakhirin GP suorana 4.–6.12.
Pe: harjoitukset klo 15.25 ja 19.25.
La: 3. harjoitukset klo 15.55, aika-ajot klo 18.55, ennakkotunnelmat klo 18.00
Su: Sakhirin GP klo 19.10, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Suurin helpotus se oli tietysti Grosjeanin perhepiirille. 34-vuotias Haas-kuljettaja on naimisissa ranskalaisen toimittajan ja tv-juontajan Marion Jollés Grosjeanin kanssa, ja heillä on kolme lasta: 7- ja 5-vuotiaat pojat Sacha ja Simon sekä pian 3-vuotias tytär Camille.

Lähipiirin huojennusta kuvastaa hyvin Marion-vaimon tviitti, jonka hän julkaisi myöhään sunnuntaina illalla.

– Kun olemme sanoneet kiireelliset, tarpeelliset sanat suojellaksemme lapsiamme, meiltä puuttuu sanat itsellemme. Onneksi rakkaus suojelee supersankareita.

Sunnuntain kilpailu päättyi Lewis Hamiltonin voittoon, mutta kuljettajat toistivat kilpailun jälkeen haastattelusta toiseen sitä, että päivän todellinen voittaja oli Grosjean ja tämän perhe.

– Olin erittäin iloinen nähdessäni Romainin kävelevän sieltä omin voimin. Se oli uskomatonta, kun kolari oli tuollainen. Se, että hän selvisi, on suorastaan ihme. Olen niin iloinen, että autoissa on nykyään halon kaltainen turvajärjestelmä. Ilman sitä tilanne olisi hyvin toisenlainen, Grosjeanin tallikaveri Kevin Magnussen sanoi.

– Tämä oli tässä päivässä ainoa merkityksellinen asia. Olen iloinen, että meillä on yhä Romain.

Myöhemmin Magnussen kommentoi tapahtunutta vielä Twitter-tililläänkin.

– Mikä järkytys oli nähdä ystäväni ja tallikaverini kammottavassa kolarissa. Hän on suorastaan legenda päästyään ulos autosta, joka oli kiinni suojakaiteessa ja peittyneenä liekkeihin. Toivon sinulle nopeaa toipumista, toveri.

– Se, että Marion-vaimo ja lapset saavat aviomiehensä ja isänsä kotiin, on ihme, jota meidän kaikkien olisi syytä arvostaa.

Romain Grosjean lähetti sairaalasta videotervehdyksen.


Lue myös:

    Uusimmat