Vaimo ei päästänyt miestään jalkapallon MM-kisoihin – ystävät päätyivät hullunkuriseen ratkaisuun

Kun Javier ei päässytkään ystäviensä kanssa reissuun, päättivät ystävät korvata tämän niin hyvin kuin osasivat.

Yllä olevalla videolla kisaillaan jalkapallon merkeissä!

Joka neljäs vuosi jalkapallon ystävät liimautuvat televisioidensa ääreen – tai parhaassa tapauksessa matkaavat paikan päälle seuraamaan jalkapallon maailmanmestaruuskisoja. Monen jalkapallofanin unelma on päästä toteuttamaan jälkimmäinen vaihtoehto edes kerran elämässään.

Myös meksikolainen Javier oli suunnitellut innoissaan ystäviensä kanssa matkaa tämän vuoden maailmanmestaruuskisoihin Venäjälle, kertoo muun muassa LADBible-sivusto. Kun kisat pidettiin Brasiliassa vuonna 2014, Javier ystävineen päättivät osallistua seuraaviin paikan päällä ja alkoivat säästää rahaa reissuaan varten.

Ystäväporukka päätti ostaa edullisen bussin ja tuunata sen itselleen sopivaksi. Kun bussi oli valmis ajettavaksi Venäjälle, porukka ei voinut muuta kuin odottaa kisoja alkavaksi.

Vaimo tuli unelman tielle

Reissun esteenä oli kuitenkin yksi asia: Javierin vaimo. Kun Javier kertoi tälle tulevasta seikkailustaan, tämä ei osoittanutkaan tukeaan miehensä suunnitelmille. Huhtikuussa Javierin pitikin kertoa ystävälleen surulliset uutiset: hän ei pääsisi mukaan.

Miehen ystävät eivät kauaa surreet yhden osallistujan puuttumista, vaan päättivät korvata tämän parhaalla mahdollisella tavalla: pahvisella Javierilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Miehet tulostivat siis mukaansa aidon kokoisen Javierin. Yllään pahvimiehellä on paita, jossa lukee: "Vaimoni ei antanut minun lähteä."

Sosiaaliseen mediaan jaetuista kuvista päätellen ystävyksillä ja pahvimiehellä on reissullaan hauskaa – oikean Javierin olotilasta ei ole tarkempaa tietoa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki tämän vuoden kisoista MTV Sport -sivustolta!

***

Jalkapallon MM-kisat alkoivat tänään Venäjällä 2:27

Lue myös:

    Uusimmat