Poikaystävä lähti polttarimatkalle – Laura sujautti matkalaukkuun koomisen varoituksen vieraille naisille

Poikaystävä koki elämänsä yllätyksen huomatessaan matkavaatteisiin kuulumattoman paidan laukussaan.

Walesilaisen Akeem Griffithsin ilme oli taatusti näkemisen arvoinen, kun hän kaivoi laukustaan harmaan t-paidan, jonka etumuksessa komeili kuva hänen tyttöystävästään Laurasta. 

Kuvan lisäksi paidassa seisoi teksti: "Miksi ottaa hampurilainen, kun minulla on pihvi kotona?"

Laura oli tehnyt paidan poikaystävältään salaa ja onnistunut sujauttamaan sen tämän matkalaukkuun, kun Griffiths lähti Bristoliin ystävänsä polttareita viettämään.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Siltä varalta, ettei paidan etumuksen teksti riittäisi karkottamaan kilpakaunottaria, oli paidan takapuolella vielä kuva pariskunnasta ja teksti: "Rakastan kaunista tyttöystävääni Laura Smithiä!"

Griffiths jakoi kuvan matkalaukusta löytämästään paidasta todeten, että: "En missään nimessä käytä tätä."

Yllättävää kyllä, päivityksen kommenteissa Lauran vetoa kehuttiin estoitta. Monen mielestä kyseessä oli nerokas jekku. Polttareihin osallistunut Gareth Davis puolestaan totesi, että paidan käyttö polttareissa ei todellakaan olisi sallittua. "Mutta hyvä yritys, Laura", Davis nauroi.

Eikä kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun poikien reissu on herättänyt kotiin jäävässä tyttöystävässä epävarmuuden tunteita. Myös tämä nainen yllätti poikaystävänsä t-paidan lisäksi muutamalla säännöllä ennen tämän Ibizan matkaa.

Lähteet: Metro, Facebook

***

Lue myös:

    Uusimmat