Vaihtuuko valta Nashvillessä? Pekka Rinne avaa jälleen vaihtoaition luukkua, suomalaiskollega varastamassa valokeilan – "Hän on pelannut niin hyvin"

8:54
Videolla kuvaa la-su-yön NHL-kierrokselta.

Juuse Saros torjuu jo kolmannen ottelun perättäin Nashville Predatorsin maalilla, kun se kohtaa tulevana yönä Suomen aikaa Vegas Golden Knightsin.

Suomalaistähti Pekka Rinne on kantanut Nashvillen ykköstorjujan viittaa jo useamman kauden ajan, samalla kun 24-vuotias Saros on imenyt oppia kokeneelta suomalaiskonkarilta luukkuvahdin tontilla.

Rinne aloitti käynnissä olevan kauden Nashvillen ykkösvahtina, mutta Saros on omilla peliesityksillään nostanut epäilyksiä Nashville-luotsi Peter Laviolettelle kaksikon arvojärjestyksestä.

– Puhuin Rinteen kanssa eilen. Alkukaudella hän oli se, johon me luotimme, ja hän mahdollisesti jopa varasti muutamia aloituksia Sarokselta, Laviolette kommentoi NHL:n sivuilla.

Saros on torjunut Nashvillen maalilla viime otteluissa mallikkaasti. Lavioletten mukaan Saros pelaa keskiviikkona jo kolmatta kertaa perättäin Nashvillen tolppien välissä.

– Saros on pelannut erittäin hyvin, joten hän on jälleen maalissa.

Vaikka Rinne onkin edellisissä otteluissa joutunut luukkuvahdin rooliin, aikoo Laviolette peluuttaa maalivahtikaksikkoaan silti tasaisesti jatkossakin.

– Meillä on kuitenkin vielä suunnitelma heidän varalleen, mutta Saros on pelannut niin hyvin viimeisten otteluiden aikana. Meillä tulee perättäisiä pelejä tänä viikonloppuna, jolloin voimme käyttää kokoonpanoamme enemmän hyödyksi, Laviolette sanoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja